30 Ιουλ 2021

Στο Μέγαρο Μαξίμου διορίσθηκε η Μαριλένα Σούκουλη

 


Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ημέρα που η Μαριλένα  Σούκουλη – Βιλιάλη έχασε  την  βουλευτική έδρα της Κορινθίας μετά από απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου και μαθαίνουμε  διαβάζουμε πως διορίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Να θυμίσουμε πως η κ. Σούκουλη – Βιλιάλη στις 30 Ιουνίου δήλωσε πως..

  «η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι σεβαστή, όσο και εάν δεν είναι κατανοητή» για να προσθέσει με δεικτικό τρόπο «Η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση και αγώνα διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ασήμαντοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η χλεύη και η απαξία». Πολύ σκληρή ανακοίνωση για τον συνάδελφό της Κώστα Κόλλια παρά το γεγονός πως συνηθίζονται αφού τα επιτρέπει ο νόμος  και κυρίως αφού  υπήρχε έντονη πληροφόρηση πως το κόμμα θα τακτοποιούσε σε σημαντική θέση την Μαριλένα.

Όπερ και εγένετο! Η Μαριλένα Σούκουλη στις 28 Ιουλίου   βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 606 με ημερομηνία 28/07/2021, η πρώην βουλευτής διορίστηκε «σε θέση συνεργάτη στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης ". Τον διορισμό υπογράφει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος.



Το ΦΕΚ: