6 Νοε 2019

Ένα "μπάρμπεκιου" - μπουρλότο!- Τζένης Σουκαρά


Mια κοινωνία σε παραλήρημα.
Έβγαλε τις "μακεδονικές" χλαμύδες και μεταφέρει τώρα ψησταριές έξω απο τις ανοιχτές δομές προσφύγων να ψήσει χοιρινό και να πιεί κρασί!



Οι τύποι αυτοί με τις ψησταριές και τα παϊδάκια δεν υπερασπίζονται τον ελληνικό τρόπο ζωής φυσικά. Προκαλούν τους ανθρώπους πίσω από το σύρμα.
Σημασία δεν έχει η νομιμότητα της πράξης, αλλά η ουσία και η ηθική της.  

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης κατήγγειλε ότι ετοιμάζεται μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από καταυλισμό προσφύγων στη Θεσσαλονίκη. Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης του απάντησε ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ και σπεύδει να φάει σουβλάκια μετά οίνου! 
Να μάθουν οι φιλοξενούμενοι στον καταυλισμό κατ αυτόν τον τρόπο ότι εδώ που ήρθαν ισχύουν άλλοι κώδικές. Μόνο που εκείνοι οι τύποι που θα ψήσουν έξω απο την δομή πάνε για να προκαλέσουν αυτούς που είναι στην μέσα μεριά του φράχτη και δεν έχουν καμία σχέση με σένα και με μένα τους φιλήσυχους πολίτες.
Οι τύποι με τις ψησταριές και τα παϊδάκια δεν υπερασπίζονται τον ελληνικό τρόπο ζωής. Προκαλούν τους ανθρώπους πίσω από το σύρμα. Και κάτι τέτοιες ιδέες δεν θέλουν και πολλά για να ξεφύγουν και να μετατραπούν σε εφιάλτες. 
Φουντώνει ένας μέσα από τον καταυλισμό, πηδάει τον φράχτη, έρχεται στα χέρια και στα μαχαίρια και την άλλη μέρα τα δημοφιλή sites θα γράψουν ότι μουσουλμάνος πρόσφυγας/μετανάστης/λαθρομετανάστης/λαθροεισβολέας  (εξαρτάται από το site) επιτέθηκε σε Έλληνες επειδή έψηναν παϊδάκια. 
Την ίδια ώρα σε αυτή την χώρα που ο παραλογισμός βασιλεύει,ο Νίκος Μιχαλολιάκος απολογήθηκε σήμερα. Εκεί δηλαδή που διπλοκλειδώθηκε η Χρυσή Αυγή ξεπηδούν ανόητα βαμπίρ που σπρώχνουν τους ανθρώπους να   λένε ότι θα βγάλουν τις καραμπίνες και να οργανώνουν περιπολίες πολιτών. 


 Κανένας δεν βγήκε να πει την αλήθεια και να προετοιμάσει τον κόσμο όταν έπρεπε. Τώρα θερίζουν μίσος και ανοησία..
Ενα πολιτικό σύστημα μαριονέτα ,έχει βρεθεί στην μέση του κυκλώνα ανήμπορο και πάλι να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις

Τ.Σ.