17 Φεβ 2018

Η άνοδος του τουρισμού οφείλεται στο ότι εκατομμύρια άνθρωποι αναζητούν τον Έλληνα πατέρα τους


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη, πως η μεγάλη άνοδος του τουρισμού τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, οφείλεται σε ανθρώπους που αναζητούν στην Ελλάδα τον πατέρα τους.
Ο διπλασιασμός των τουριστών τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, προβλημάτισε τους...


ειδικούς, που αναζήτησαν τα πραγματικά αίτια αυτής της τουριστικής έκρηξης.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας, τα 20 από τα 30 εκατομμύρια τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας, είναι άνθρωποι, που ψάχνουν να βρουν τον Έλληνα πατέρα τους.

Είναι άνθρωποι που ή μεγάλωσαν μόνο με τη μητέρα τους, ή μεγάλωσαν με πατριό, ή υιοθετήθηκαν από ανάδοχες οικογένειες.

Επειδή ντρέπονται να ομολογήσουν, πως είναι μπάσταρδοι που ψάχνουν να βρουν τον βιολογικό πατέρα τους, υποδύονται τους τουρίστες στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες ναυτικοί, οι Έλληνες που ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο αλλά και οι Έλληνες που είχαν ερωτικές σχέσεις με τουρίστριες στην Ελλάδα (τις προηγούμενες δεκαετίες), γαμιόσαvτε αβέρτα, με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει τον πλανήτη με παιδιά, που δεν ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας τους.

Θα έχετε παρατηρήσει, πως, τα τελευταία χρόνια, οι τουρίστες και οι τουρίστριες που επισκέπτονται τη χώρα μας, αποφεύγουν να κουτουπωθούν με Έλληνες και Ελληνίδες.

Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας τους και φοβούνται μην φιστικωθούν (χωρίς να το ξέρουν) με κάνα αδερφό τους ή καμιά αδερφή τους.
Επίσης, πολλοί Έλληνες αποφεύγουν τις τουρίστριες, γιατί φοβούνται μήπως φασωθούν με την κόρη τους.

Ήδη, με έναν πρόχειρο υπολογισμό, φαίνεται πως οι άνθρωποι που έχουν Έλληνα πατέρα, είναι πάνω από ένα δισεκατομμύριο.

Μάλιστα, η νέα μαζική έξοδος των Ελλήνων από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να φτάσει τον αριθμό των ανθρώπων που θα έχουν Έλληνα πατέρα σε δυο δισεκατομμύρια, αφού οι Έλληνες μετανάστες έφυγαν θυμωμένοι από τη χώρα μας και θέλουν να τους πηδήσουν όλους.

Τούτων δοθέντων, οι Έλληνες θα είναι η πιο πολυπληθής εθνότητα του πλανήτη (θα είμαστε περισσότεροι και από τους Κινέζους), οπότε η Ελλάδα θα γίνει υπερδύναμη.

Παράλληλα, δεν θα υπάρχει πια και πρόβλημα με το χρέος, αφού, αν μπει ένας φόρος 200 ευρώ στα δυο δισεκατομμύρια ανθρώπους που έχουν Έλληνα πατέρα, όχι μόνο θα ξεπληρώσουμε το χρέος, αλλά θα μας μείνουν και χρήματα για να πάρουμε παγωτά.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net