21 Δεκ 2016

Γεμίζουν τα ράφια της “Θεοπροσφοράς” – «Μπορούμε ακόμα καλύτερα» (video)


Έμπρακτα στέλνουν το  μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο οι Κορίνθιοι συμπολίτες μας, προσφέροντας καθημερινά από το υστέρημά τους στη «Θεοπροσφορά» της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου. 
Απο τις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα έναρξης αυτού του ιδιότυπου μαραθωνίου – που ξεκίνησε η RAP MEDIA έχοντας αρωγούς τα περισσότερα ΜΜΕ και ιστοσελίδες του Νομού μας....


– τα ράφια της «Θεοπροσφοράς» γεμίζουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας για να ανακουφιστούν 700 οικογένειες που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

«Όλοι μαζί μπορούμε»

Και ο αγώνας θα είναι διαρκής… Σχηματίζουμε μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τα απολύτως απαραίτητα για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται σε 2.100 ανθρώπους .

«Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Τα ράφια της «Θεοπροσφοράς» γεμίζουν. 
Σχολεία, σύλλογοι, επιχειρήσεις, απλοί πολίτες, συνδράμουν στο φιλανθρωπικό έργο. Μπορούμε όμως στον απολογισμό να αποδείξουμε πως αυτό το μήνυμα αγάπης έγινε κίνημα και γέμισε τις λίμπες της «Θεοπροσφοράς» με το δυσεύρετο –  για την ώρα –  λάδι και γέμισε τους πάγκους τρόφιμα και γέμισε τις παιδικές αγκαλιές παιχνίδια ..

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση όλων και συνεχίζουμε …

Rap Media