21 Δεκ 2016

Roger Federer, ο κομψότερος όλων!

Ο Roger Federer αναδείχθηκε ο πιο κομψός άνδρας για τη χρονιά 2016! Μετά και την μεγάλη ψηφοφορία του GQ Magazine, ο Ελβετός τενίστας υπερίσχυσε όλων των αντιπάλων του, στους οποίους βρισκόντουσαν οι Ryan Gosling, Jared Leto, Kanye West και άλλοι.


 Όπως ανακοίνωσε και επίσημα το GQ Magazine, η διαδικασία της ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε και ο Roger Federer είναι ο πιο κομψός άνδρας για το 2016 (Most stylish man of 2016).
O Ελβετός πρωταθλητής, κάτοχος 17 Grand Slams τίτλων, είναι ο πιο καλοντυμένος celebrity παγκοσμίως, σύμφωνα τουλάχιστον με τους αναγνώστες του GQ Magazine και όλους όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
Ο νικητής βγήκε μετά από "νοκ-άουτ" φάσεις των υποψηφίων. Ο Federer κέρδισε πρώτα τον νεαρό τραγουδιστή, Zayn Malik. Στη συνέχεια "εξουδετέρωσε" τον γνωστό ηθοποιό Ryan Gosling. Ύστερα απέκλεισε από τον διαγωνισμό τους Steven Yeun και Kanye West. Στα ημιτελικά η μάχη ήταν δύσκολη, αλλά ο Roger προτιμήθηκε από τον Jared Leto.
Στον μεγάλο τελικό, που έγινε τις τελευταίες 24 ώρες, ο Ελβετός επικράτησε ενός ακόμη ηθοποιού, του Tom Hiddleston, συγκεντρώνοντας περισσότερο από το 60% των συνολικών ψήφων!
GQ Magazine ✔ @GQMagazine
.@RogerFederer is your Most Stylish Man of 2016 http://gq.mn/nHm5uJE 
8:00 PM - 20 Dec 2016
   678 Retweets   868 likes

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 64 άνδρες, οι οποίοι επιλέχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του GQ Magazine. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι David Beckham, Pep Guardiola, John Legend, Drake και πολλοί άλλοι.

Δείτε αναλυτικά το ταμπλό της ψηφοφορίας:



ΠΗΓΗ: tennisnews.gr