15 Νοε 2016

Γουέλκαμ Μίστερ Πρέζιντεντ


by To Skouliki Tom

Σε φιλικό κλίμα παραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Μπάρακ Ομπάμα με τον Προκόπη Παυλόπουλο, αφού ΗΠΑ και Ελλάδα συνδέονται από δικτατορικές σχέσεις που πάνε πολύ πίσω στη δεκαετία του '60, όταν ο Πάκης διάβαζε για τη Νομική και δεν έμαθε ποτέ ότι είχαμε αμερικανοκίνητη Χούντα.
Προηγουμένως, τον Μπάρακ Ομπάμα είχε...


υποδεχτεί στο αεροδρόμιο ο Πάνος Καμμένος, τον οποίο έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, για να τρολάρει τον Αμερικανό πρόεδρο και να γίνουμε ξανά διεθνώς ρεζίλι.

O Πάνος Καμμένος είπε στον Μπάρακ Ομπάμα, ότι αυτός και το 3% των Ελλήνων τον καλωσορίζουν στην πιο ψεκασμένη χώρα του κόσμου, γεγονός που προκάλεσε την υπόκλιση του Προέδρου των ακόμα πιο ψεκασμένων Αμερικανών.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε από τον ομόλογό του, να βοηθήσει στην επίλυση του κυπριακού και ο Μπάρακ Ομπάμα είπε, ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, αλλά επειδή δεν περνάει τίποτα πια από το χέρι του, πρότεινε η Κύπρος να βομβαρδιστεί από τις ΗΠΑ, ώστε η Ελλάδα να γεμίσει και από Κύπριους πρόσφυγες, που δεν απειλούν να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας, αφού έχουν τον ίδιο κιτσογιδοβλαχομπαρόκ πολιτισμό με εμάς.

Ο Μπάρακ Ομπάμα είπε, ότι είναι πολύ χαρούμενος που επισκέφτηκε την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε την τυραννία και την ολιγαρχία, ενώ στη συνέχεια γέννησε και τη δημοκρατία, αφού της γάμησε τη μάνα.

Ο Μπάρακ Ομπάμα ρώτησε τον Προκόπη Παυλόπουλο, αν κοιμάται στο Προεδρικό Μέγαρο όπως αυτός στο Λευκό Οίκο, οπότε ο Πάκης του είπε, ότι δεν κοιμάται εκεί, αφού κοιμάται όρθιος και μπορεί να τον πάρει ο ύπνος οπουδήποτε.

Μετά το Προεδρικό Μέγαρο, ο Μπάρακ Ομπάμα επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον υποδέχτηκε το πεκινουά του Αλέξη Τσίπρα, στο οποίο ο Μπάρακ Ομπάμα έκανε επίσης υπόκλιση, αφού μη δει σκυλάκι αυτός ο άνθρωπος, αμέσως να υποκλιθεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε στον Μπάρακ Ομπάμα, ότι θυροκόλλησε στα γραφεία αριστερών οργανώσεων απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας, γιατί αυτό θα χαλούσε την εξαιρετική εικόνα των Ελλήνων, που είναι συνεχώς στην τσίτα, αφού δεν κάνουν σεξ ποτέ.

Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο ήταν προγραμματισμένη να διαρκέσει 1 ώρα, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας του είπε, ότι πρέπει να φύγει νωρίτερα, για να προλάβει την πορεία κατά της επίσκεψής του και των εγκλημάτων που έχει διαπράξει το ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή.

Ο Μπάρακ Ομπάμα θα επιστρέψει για λίγο στο ξενοδοχείο του, για να ξεβρωμίσει μετά τις συναντήσεις του με όλο αυτό σκουπιδαριό, ενώ το βράδυ θα εκφωνήσει λόγο στο Stavros Niarchos Foundation Cultural Center, όπου συγκεντρώνονται όλα τα απόβλητα της Τέχνης και του Πολιτισμού της Ελλάδας.

Για δείπνο, ο Μπάρακ Ομπάμα ζήτησε να φάει στο Λόρδο στην πλατεία Καισαριανής, αλλά του είπαν, ότι στην Καισαριανή είναι ανεπιθύμητος, οπότε είπε ότι θα την αράξει μέσα με σουβλάκια από τον Κάβουρα.

Αύριο, ο Αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφτεί το Μουσείο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα, το παγκόσμιο σύμβολο που θυμίζει σε όλους, ότι η Ελλάδα κουβαλάει στις πλάτες της αιώνες δουλοπρέπειας και ραγιαδισμού στους νταβατζήδες της.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Όλο αυτό το συρφετό των αριστερών που στήνουν κώλο στον Ομπάμα, με την ελπίδα ότι θα κάνει κάτι για το χρέος - δεν έχει καμία εξουσιοδότηση να το κάνει - είναι ότι πιο σιχαμένο έχει γεννήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι στην πορεία κατά της επίσκεψης Ομπάμα. Υπάρχει λόγος. Συγκεκριμένα 10: info-war.gr/deka-logi-giati-tha-pao-stin-poria-enantion-tou-obama)

Η αμερικανοκίνητη σελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges