15 Νοε 2016

Η εκλογή Τραμπ ήταν ευλογία για τον τόπο


by To Skouliki Tom
Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο πείθομαι, ότι η εκλογή Τραμπ ήταν ευλογία για τον τόπο κι όταν λέω τόπο, δεν εννοώ μόνο την Αμερική αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ απέδειξε με τον...


καλύτερο τρόπο, ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, για να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ (εκτός από το να έχει κάτι εκατομμύρια δολάρια στην άκρη για προεκλογική καμπάνια), είναι, να λέει τις παπαριές που θέλει να ακούσει το εκλογικό σώμα, το οποίο κατά κανόνα αποτελείται από καθυστερημένους και χάπατα.

Δεν έχει σημασία που το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό που υποσχόταν είναι πρακτικά αδύνατον να κατασκευαστεί (μιλάμε για 3.170 χιλιόμετρα), σημασία έχει, ότι το είπε και όταν το είπε, δεν ακουγόταν καθόλου εξωφρενικό στα αυτιά των Αμερικάνων. Τον πίστεψαν.

Βέβαια, εμείς σαν Έλληνες θα έπρεπε να το ξέρουμε αυτό, αφού έχουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που μπορεί να μην έταξε τείχος με τη Γερμανία (αυτό θα ήταν σχετικά εύκολο) αλλά κατέβηκε στις εκλογές με το γελοίο Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και υποσχέθηκε να παίζει το ζουρνά και οι αγορές να χορεύουν. Kαι κάποιοι ηλίθιοι τον ψήφισαν.

Επίσης, ήρθε η ώρα να απαλλαχτούμε από τους γιαλαντζί φασίστες, όπως η Μέρκελ και ο Ολάντ που επιτρέπουν να υψώνονται τείχη, κλείνουν σύνορα και αναγνωρίζουν δικτατορίες ως ασφαλείς χώρες για τους πρόσφυγες (ενώ κατά τα άλλα μιλούν για ευρωπαϊκές αξίες και ιδεώδη) και να εκλέξουμε παντού κανονικούς φασίστες, οι οποίοι δεν θα κρύβουν το φασισμό τους και θα μας βάλουν κανονικά στα βαγόνια για το Άουσβιτς.

Προχθές που ήμουν σε μια παρέα, ένας τύπος έλεγε, ότι πίσω από τη Χίλαρι Κλίντον κρύβεται ο Ρότσιλντ και διάφοροι άλλοι μεγιστάνες, ενώ πίσω από τον Τραμπ κρύβεται μόνο ο μεγιστάνας Τραμπ κι αυτό είναι πολύ σωστό, αφού ήρθε η ώρα να απαλλαχτούμε και από τους πολιτικούς-υπαλλήλους των ολιγαρχών και να αφεθούμε απευθείας στα χέρια ενός ολιγάρχη, που θα παλέψει σκληρά για τα συμφέροντα του 1% του πλανήτη με τις ευλογίες του υπόλοιπου 99%.

Όπως και να το κάνεις, είναι λίγο γελοίο να υποστηρίζεις τη Χίλαρι ως την πρώτη γυναίκα πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ, αφού είδαμε και τον Ομπάμα, που ήταν ο πρώτος μαύρος πρόεδρος και τα περιστατικά αστυνομικής βίας εναντίον μαύρων μόνο το 2016 ξεπέρασαν τα 1.000. Ας κυκλοφορούν οι μπάτσοι με λευκές κουκούλες καλύτερα.

Από την άλλη είναι και λίγο δύσκολο να υποστηρίζεις τη Χίλαρι γενικότερα, αφού σου φέρνει κατευθείαν στο μυαλό κάτι σαλεμένες και εντελώς αγάμητες φεμινίστριες (αρσενικές και θηλυκές) που δεν τολμάς να θαυμάσεις το ντεκολτέ της Μελάνια Τραμπ και σε βγάζουν αμέσως σεξιστή που κάνει slut-shaming.

Ότι η Μελάνια παντρεύτηκε έναν ζάμπλουτο κληρονόμο από συμφέρον (πού να ήξερε η καημένη ότι θα κατέληγε Πρώτη Κυρία) και στη γαμήλια τελετή τους ακουγόταν το "Lady is a Trump" κατά παραγγελία του συζύγου της, δεν τους ενοχλεί καθόλου όλους αυτούς τους social justice warriors πολιτικοκορεκτίλες.

Ούτε όταν τον Ιούλιο ο Ντόναλντ Τραμπ την άφησε να ρεζιλευτεί διεθνώς εκφωνώντας ομιλία πανομοιότυπη με εκείνη της Μισέλ το 2008, για να τρολάρει ο ίδιος τον Ομπάμα.

Δεν πειράζει όταν οι γυναίκες μετατρέπονται σε αντικείμενα, αρκεί να μην το λες. Όταν το λες είσαι σεξιστής.

Στις δηλώσεις του Τραμπ ότι πιάνει τις γυναίνες από το μ....ί δεν αναφέρομαι καν, αφού όλες αυτές οι σαλταρισμένες μπορεί και να το χαίρονταν. Τα είχε πει ο Φρόιντ 100 χρόνια πριν.

Από την άλλη, 100 φορές η Μελάνια Τραμπ στο Λευκό Οίκο ως Πρώτη Κυρία παρά ο Μπιλ Κλίντον ως Πρώτος Κύριος. Δεν θέλω, ούτε να το σκέφτομαι.

Τέλος, ήρθε ώρα να απαλλαχτούμε και από δολοφόνους τύπου Ομπάμα, που το παίζουν φιλειρηνιστές και αποσύρουν τα στρατεύματα, αλλά συνεχίζουν να σκοτώνουν σε 7 χώρες με έξυπνες βόμβες και drones και να υποδεχτούμε πανηγυρικά τον Τραμπ, που ευαγγελίζεται έναν και μόνο πόλεμο παντού.

Τον Πρώτο Πυρηνικό.

by To Skouliki Tom 

(Ανήθικο δίδαγμα: Το ανάρτησα στη σελίδα μας, το αναρτώ κι εδώ:


Αν πεις ότι ο Ομπάμα είναι δολοφόνος είναι ρατσισμός, επειδή είναι μαύρος και θεωρείς ότι είναι καλός μόνο για να μαζεύει βαμβάκι.
Αν πεις ότι η Μελάνια παντρεύτηκε τον Τραμπ από συμφέρον είναι slut-shaming, επειδή είναι μοντέλο και θεωρείς ότι είναι καλή μόνο για να ποζάρει γυμνή.
Αν πεις οτιδήποτε για οποιαδήποτε γυναίκα είναι σεξισμός και θεωρείς ότι είναι καλή μόνο για να φτιάχνει κεφτεδάκια.
Αν πεις ότι οι μπάτσοι είναι γουρούνια είναι τσουβάλιασμα, αφού άνθρωποι είναι και αυτοί και κάπως πρέπει να ζήσουν, κάνουν απλά τη δουλειά τους.
Αν πεις ότι οι χρυσαυγίτες είναι ανορθόγραφοι είναι μπούλινγκ, γιατί ο ναζισμός δεν είναι θέμα ορθογραφίας.
Αν πεις οτιδήποτε για τον οποιονδήποτε είναι φασισμός, επειδή είναι άνθρωπος και πρέπει να σέβεσαι την προσωπικότητά του.
Είμαστε οι social justice warriors πολιτικοκορεκτίλες, είμαστε σαλεμένοι και απαιτούμε κοινωνική δικαιοσύνη για όλους από όπου κι αν προέρχονται.

Υ.Γ: Είμαστε και εντελώς αγάμητοι.)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: H κεντρική φωτό του κειμένου είχε ανέβει στη σελίδα μας με το εξής caption:

- Hello, Donald! Welcome to the White House!
- Hello, nigger! Welcome to the Whiter House!

Έπειτα από αναφορές, το facebook λογόκρινε την ανάρτηση για τη λέξη "nigger" και την κατέβασε. Κατανοητό. Βέβαια, μπλόκαρε και τον προσωπικό λογαριασμό μου αλλά αυτό είναι δικός μου καημός.)

Η σεξιστική σελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges