7 Νοε 2016

Ανασχηματιστήκαμε ...


by To Skouliki Tom

Σε σαρωτικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης προχώρησε την Παρασκευή το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας, διατηρώντας το ευέλικτο σχήμα των 352 υπουργών σε κάθε υπουργείο, αν και δεν αποκλείεται όλο αυτό να έγινε, για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα, που, ομολογουμένως, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.


 Μάλιστα, μετά τον ανασχηματισμό, ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από την Περιστέρα και να κάνει πρόταση γάμου στη Φαίη Σκορδά, που έχει πόδι 2 μέτρα και βυζί στο Θεό, σε αντίθεση με την Περιστέρα η οποία, σύμφωνα με τους φιλελέδες, είναι κοντοκλώτσα και έχει πεσμένο βυζί, με αποτέλεσμα να διώχνει όλους τους επενδυτές.

Μεγάλη απογοήτευση του ανασχηματισμού ήταν η αποχώρηση του Νίκου Φίλη από το κυβερνητικό σχήμα, αφού και μόνο η παρουσία του στην κυβέρνηση έδινε ελπίδα σε όλους τους Έλληνες, ότι μπορεί κάποια στιγμή να γίνουν πλανητάρχες.

Ο Νίκος Φίλης, που είχε απειλήσει πέρσι, ότι θα "τελειώσει" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την κατηγορούσε, ότι συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή, επειδή αρνήθηκε να ψηφίσει το μνημόνιο, πήρε τα αρχίδια του στα χέρια από τον Αλέξη Τσίπρα κι αυτή πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που τα είδε τα τελευταία 20 χρόνια. 

Όλα εδώ πληρώνονται, Νίκο Φίλη.

Με μια κίνηση ματ, ο Αλέξης Τσίπρας τοποθέτησε στο Υπουργείο Πολιτισμού την ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου, για την οποία κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που τη δείχνει να εφαρμόζει ενεργειακή θεραπεία, οπότε καταλαβαίνουμε, ότι ο πνευματικός και καλλιτεχνικός κόσμος αυτής της χώρας, εκτός από ξεπουλημένος, είναι και εντελώς σαλταρισμένος.

Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας ανέλαβε ο καθηγητής πανεπιστημίου Κων/νος Γαβρόγλου, οπότε καταλαβαίνουμε, ότι ο πνευματικός και καλλιτεχνικός κόσμος αυτής της χώρας, εκτός από ξεπουλημένος και σαλταρισμένος, είναι και ανύπαρκτος.

Συνοδοιπόρος του στο υπουργείο θα είναι ο Κων/νος Ζουράρις, ο οποίος εντυπωσίασε τον Αλέξη Τσίπρα, με το πιάνο που έπαιξε τις προάλλες στο Μέγαρο Μαξίμου και αναμένουμε με αγωνία τις νέες του εμφανίσεις ως γελωτοποιός αυτής της τραγελαφικής κυβέρνησης.

Πολλά γράφτηκαν και για τη νεαρή Έφη Αχτσιόγλου, η οποία τοποθετήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας, αν και το πιο αξιοσημείωτο είναι, ότι υπάρχει ακόμα Υπουργείο Εργασίας σε μια χώρα με 65% ανεργία στους νέους και 2,7 εκατομμύρια συνταξιούχους.

Η Έφη Αχτσιόγλου κρίθηκε η καταλληλότερη για τη θέση ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα κομματόσκυλα, αφού αποτελεί τρανό παράδειγμα για τους νέους, ότι ο μοναδικός τρόπος να βρουν δουλειά είναι να διοριστούν σε κάποιο υπουργείο ή να μεταναστεύσουν.

Σε άλλα νέα, ο Νίκος Παππάς διατήρησε το υπουργείο του, που έχει πετύχει σημαντικές νίκες στο τηλεοπτικό τοπίο, αφού οι ολιγάρχες όχι μόνο δεν θα πληρώσουν για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά θα πάρουν κι από ένα κανάλι ο καθένας.

Βέβαια, όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία, αφού η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και το μοναδικό υπουργείο που θα έπρεπε να υπάρχει, είναι το Υπουργείο Μνημονίου, για να το εφαρμόζει, αλλά κάτι έπρεπε να γράψω κι εγώ, για να λέω ότι έκανα την επανάστασή μου, όμως εσείς τα ντουβάρια δεν με ακούγατε, οπότε καλά να πάθετε τώρα.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Διαβάζοντας τα ονόματα του νέου κυβερνητικού σχήματος, μόνο μια σκέψη μου ήρθε στο μυαλό: Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Ποιοι είμαστε όλοι εμείς και τι κάνουμε ακόμα εδώ ανάμεσά τους;)

Κυβέρνηση των Μουτζών στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges