22 Οκτ 2016

Ο Αλέξης Τσίπρας απαιτεί να γίνουν τώρα οι εκλογές στην Γερμανία


Αίσθηση έχει προκαλέσει η απαίτηση του Αλέξη Τσίπρα, να γίνουν τώρα οι εκλογές στην Γερμανία και όχι τον Σεπτέμβριο του 2017.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην Άνγκελα Μέρκελ, πως δεν μπορεί να περιμένει να λυθεί το θέμα του χρέους της Ελλάδας...


 μετά τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2017, οπότε καλά θα κάνει, να τις μεταφέρει και να τις κάνει τώρα, για να μην πάρει ανάποδες και αρχίσει να βαράει τα νταούλια και τους ζουρνάδες.

Η Άνγκελα Μέρκελ θορυβήθηκε από τις απειλές του Αλέξη Τσίπρα και αποφάσισε να κάνει εκλογές την μεθεπόμενη Κυριακή, για να μην φάει καμιά φρίκη ο Τσίπρας (που έχει σκαλώσει άσχημα με την πάρτη της) και διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Θορυβημένος από την ιερή οργή του Έλληνα πρωθυπουργού είναι και ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος (πριν προλάβει να του πει τίποτα ο Αλέξης Τσίπρας) ανακοίνωσε, πως μεταφέρει τις γαλλικές προεδρικές εκλογές από τον Απρίλιο του 2017 στις 30 Οκτωβρίου του 2016.

Είναι προφανές, πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι πια ο κυρίαρχος ηγέτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν τρομάξει από τον αμείλικτο τρόπο που φέρθηκαν ο Τσίπρας και ο Παππάς στους Έλληνες ολιγάρχες και η Μέρκελ με τον Ολάντ φοβούνται μήπως έχουν την τύχη του Κοντομηνά, που δεν ξέρει, αν θα μπορέσει να βγάλει στον αέρα την Ελένη Μενεγάκη, με αποτέλεσμα να δεχτεί πλήγμα η ελευθερία της ξανθιάς έκφρασης.

Εν τω μεταξύ, μετά τη Σύνοδο Κορυφής, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε, πως «οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται από όλους, δεν είναι για να τηρούνται μόνο από τους πιο αδύναμους».

Βρε Αλέξη μου, βρε πουλάκι μου, πού ζεις;

Αλέξη μου, γιατί να εφαρμόσουν τη συμφωνία οι ισχυροί, όταν τους τα έχεις δώσει όλα;

Πες μου, γιατί;

Επειδή είσαι ωραίος;

Και καλά, Αλέξη, εμένα δεν με άκουσες που σου έγραψα στις 15 Ιουλίου του 2015 να μην υπογράψεις, επειδή «Δεν υπάρχει συμφωνία. Συμφωνία θα υπάρξει μόνο αν σε ρίξουν. Και θα σε ρίξουν σαν προδότη, αφού πρώτα περάσει το Μνημόνιο επί δικής σου πρωθυπουργίας. Αφού περάσεις εσύ το Μνημόνιο. Πρώτα θα σε εξευτελίσουν εντελώς, μετά θα σε ρίξουν και μετά θα γίνει η κανονική συμφωνία, με τους επόμενους».

Άσε με λοιπόν εμένα.

Τον Καντάφι δεν τον είδες;

Αλέξη μου, το λάθος του Καντάφι ήταν, ότι αρχικά έκανε συμφωνίες και μετά νόμισε, πως ισχύουν οι συμφωνίες, που είχε κάνει με Αμερικανούς, Γάλλους και Άγγλους.
 

 Δεν θυμάσαι τις αγκαλιές του Καντάφι με τον Μπλερ και τον Σαρκοζί και τις χειραψίες με τον Ομπάμα;

Το τέλος του Καντάφι το ξέρεις.

Ε, συμφωνίες είχε κάνει και ο Καντάφι με τους «δυνατούς».

Ο Καντάφι τήρησε τις συμφωνίες και οι «δυνατοί» βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν τους ανθρώπους τους στη Λιβύη και του την φόρεσαν κανονικά.

Αλέξη, κάποτε πρέπει να μάθεις κι εσύ, πώς γίνονται τα πράγματα στην διεθνή πολιτική σκηνή.

Αν δεν μπορείς να μάθεις μόνος σου, ρώτα τουλάχιστον τον Καρανίκα.
 


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net