31 Αυγ 2016

Τη Νεμέα επισκέφθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Τη Νεμέα επισκέφθηκε σήμερα  ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδευόμενος από το δήμαρχο, Κ. Καλαντζή, περπάτησε στον εμπορικό δρόμο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες. «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και η ΝΔ είναι η εναλλακτική λύση» δήλωσε ο κ. Μητσοτακης.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο διάλογο που είχε με τον Δήμαρχο τόνισε πως «χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή, η χώρα βουλιάζει μέρα με τη μέρα. Φαινόμενα όπως ο προχθεσινός ξυλοδαρμός του διευθυντή της Τροχαίας , είναι φαινόμενα που δεν είχαν ξανασυμβεί στο παρελθόν. Εμείς έχουμε ένα χρέος, να βάλουμε φρένο σε όλα αυτά και να είστε βέβαιοι ότι θα το κάνουμε. Η ΝΔ είναι η εναλλακτική λύση για τον τόπο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Είχα δώσει μια δέσμευση όταν ήρθα την προηγούμενη φορά, ότι θα σας επισκεφθώ ως πρόεδρος της ΝΔ. Όπως βλέπετε τηρώ τις δεσμεύσεις μου. Τώρα σας λέω ότι θα έρθω ξανά εδώ ως πρωθυπουργός» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος στη συνέχεια συνοδευόμενος και από τον βουλευτή της ΝΔ Χριστό Δήμα επισκέφθηκε τα καταστήματα στον κεντρικό δρόμο και κάθισε σε καφέ με πολίτες και στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης.
«Θέλω να είστε έτοιμοι. Οι εκλογές είναι πολύ πιο κοντά, από όσο κάποιοι νομίζουν» τους είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, που στη συνέχεια επισκέφτηκε αμπελώνες και οινοποιεία της περιοχής, αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας.
Στο δρόμο, ο κ. Μητσοτάκης σταμάτησε και στον αγροτικό Συνεταιρισμό όπου ο πρόεδρος του ευχήθηκε επίσης να επισκεφθεί ξανά την περιοχή ως πρωθυπουργός, γιατί όπως του είπε, «δίνετε μεγάλη σημασία στον ιδιωτικό τομέα, και εμείς λειτουργούμε εδώ ως ιδιωτική επιχείρηση».
Ο κ. Μητσοτάκης αφού ενημερώθηκε για τα προϊόντα  ανέφερε πως «ο συνεταιρισμός λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και η οποιαδήποτε ένωση παραγωγών πρέπει να λειτουργεί με κανόνες τις αγοράς και όχι με τη λογική των επιδοτήσεων. Να σας συγχαρώ, χρειαζόμαστε περισσότερες ενώσεις οι οποίες να σκέφτονται με αυτή τη λογική, να τυποποιούν και να τοποθετούν και στα ράφια του εξωτερικού, ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα. Η ΝΔ θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξει», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.