5 Ιουλ 2016

Fashion Police

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται επίσημα την Κίνα και το θέμα που απασχολεί την αξιωματική αντιπολίτευση και τους νεοφιλελέδες είναι τι ρούχα φοράνε ο Τσίπρας και τα μέλη της...


κυβέρνησης που τον συνοδεύουν. 

Οι συντάξεις κόβονται, το ΕΚΑΣ καταργείται, οι φόροι κάνουν πάρτι αλλά το θέμα είναι, τι φορούσε ο Νίκος Κοτζιάς στο αεροδρόμιο του Πεκίνου, γιατί δεν φοράει γραβάτα ο Τσίπρας και το φόρεμα που φορούσε η σύζυγος του Τσίπρα.

Τα χρόνιας της «ευμάρειας» ήταν πολύ της μόδας στην Ελλάδα οι στήλες στα περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές που ασχολούνταν με τα ρούχα που φορούσαν οι γνωστοί Έλληνες.

Τώρα, αυτή η μόδα επανέρχεται με τα στελέχη της κυβέρνησης.

Λογικό είναι, αφού η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο, η εκάστοτε κυβέρνηση είναι διακοσμητική και αυτοί που ετοιμάζονται να έρθουν στην κυβέρνηση, θα συνεχίσουν να εκτελούν τις εντολές των Βρυξελλών.

Προφανώς, η Νέα Δημοκρατία θα κατέβει στις επόμενες εκλογές με σύνθημα «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ντύνεται καλύτερα από τον Αλέξη Τσίπρα» ή «Οι νεοδημοκράτες είναι πιο στιλάτοι και καθωσπρέπει από τους συριζαίους».

Πολιτική ζωή δεν υπάρχει στην Ελλάδα, όπως δεν υπάρχει σε κανένα προτεκτοράτο.

Το θέμα τώρα είναι τα ρούχα, κάνα εκφραστικό λάθος, καμιά δήλωση, κάνας υπουργός που καπνίζει, κάνας υπουργός που δεν κάνει το σταυρό του, κάνας υπουργός που ξύνει τ’ @αρχίδια του, και άλλα τέτοια σπουδαία πολιτικά θέματα.

Εν τω μεταξύ, αυτοί που τα σχολιάζουν αυτά, αισθάνονται σπουδαίοι πολιτικοί αναλυτές και πάρα πολύ σοφοί.


Το ακόμα καλύτερο είναι, πως αυτοί που δεν θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα, θέλουν να κάνουν πρωθυπουργό του προτεκτοράτου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δηλαδή, έναν άνθρωπο, ο οποίος βγήκε στην Τατιάνα, να μιλήσει για το πώς τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα του.

Μιλάμε για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, που φοράει γραβάτα. Ίσως και σώβρακο.

Το επιχείρημά τους είναι, πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι χαζός, οπότε αυτό σημαίνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ έξυπνος και πρέπει να περνάει αυτός τα Μνημόνια και όχι ο Τσίπρας.

Όχι παιδιά, δεν είστε μ@λάκες. Είστε καθυστερημένοι.

(Η γελοιότητα της σημερινής Ελλάδας δεν έχει προηγούμενο. Και οι Έλληνες σε αφασία.)



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net