5 Ιουλ 2016

Σύσσωμοι όλοι στην Αρχαία Κόρινθο και πρόταση καμία. Της Τζένης Σουκαρά


Ήταν όλοι εκεί, διαβάζω! Πράγματι, σύσσωμη η πολιτική και τοπική ηγεσία, αλλά και πλήθος κόσμου χθες βρέθηκαν  στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο.
Επειδή αυτή την δικαστική διαμάχη την γνωρίζω απο τα παλιά, δυστυχώς διαπιστώνω, πως 10 χρόνια μετά εξακολουθεί η ίδια αγωνία...


 εκφράζονται οι ίδιες σκέψεις και οι ίδιες ευχές. ΕΥΧΕΣ! Μόνο ευχές! 
Όλοι, από τους ταγούς που  πήγαν μέχρι την Αρχαία Κόρινθο, μετέφεραν απλώς  τον εαυτό τους, φωτογραφήθηκαν, είδαν το ηλιοβασίλεμα και πέραν τούτου ουδέν!

Θα ήθελα ΕΝΑΣ να μου εξηγήσει, τι αποτέλεσμα βγήκε. Ποια πρόταση ακούστηκε; Ποια εναλλακτική πρόταση ειπώθηκε; 10 χρόνια είναι πολλά, για να γνωρίζεις, πως κάποια στιγμή η ώρα θα φτάσει, που θα βρεθείς σε αυτή την δεινή θέση.

Σήμερα στο πλαίσιο δικαστικής διαμάχης που έχει ξεκινήσει από το 2006 ζητείται ουσιαστικά η παύση λειτουργίας του Σπιτιού και η εκδίωξη των παιδιών και των εργαζομένων.

Άλλος χώρος έχει αναζητηθεί; Έχει προσφερθεί; Έχει προταθεί;  
Αυτό ήθελα να ακούσω. Γιατί, εαν η δικαιοσύνη αποφαίνεται "κάπως", έχουμε την ευθύνη να δώσουμε λύση για την στέγαση αυτών των παιδιών. Οι απευθείας τηλεοπτικές  συνδέσεις, οι φωτογραφίες και οι παρουσίες σημαίνουν "κάτι", όσο και η προβολή μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Σήμερα άραγε τι; Αυτό να μας απαντήσουν όλοι.

Εύχομαι την λύση ...για τα παιδιά!