18 Ιουλ 2016

Γελινιάτικα: Την έσφαξε και κάθισε να δει τηλεόραση!


Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου εντός της ημέρας  ο 29χρονος που έσφαξε τη μάνα του μέσα στο σπίτι στα Γελινιάτικα Ξυλοκάστρου και στη συνέχεια κάθισε μπροστά στην ανοιχτή τηλεόραση, μέχρι να έρθει ο αδερφός του και να αποκαλυφθεί το στυγερό έγκλημα.
 
 

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε χθες το πρωί, όταν μπήκε στο σπίτι  ο δεύτερος γιος της άτυχης γυναίκας. Οι φωνές του ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά. Το πτώμα της μητέρας του ήταν πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο άλλος της γιος καθόταν δίπλα με το μαχαίρι που την είχε κατακρεουργήσει!

 Ο δράστης έδειχνε να μην είχε καταλάβει τι είχε συμβεί μπροστά από την ανοιχτή τηλεόραση που συνέχιζε να παίζει...Πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο χωριό άνδρες της αστυνομίας και ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Άλλωστε, ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι εκείνος είχε σκοτώσει τη μητέρα του κι έτσι συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος έμεινε αβοήθητος και κάπως έτσι έφτασε στο έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία...Μετά τη σύλληψη του 29χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαχαίρι της δολοφονίας. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στους αστυνομικούς πως δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Όπως είπαν στις πρώτες τους καταθέσεις, βγήκαν από τα σπίτια τους όταν άκουσαν τον δεύτερο γιο της άτυχης γυναίκας να φωνάζει.