10 Μαΐ 2016

«Ποιούν τη νήσσαν Ανδρικόπουλος και Βουλευτές!» - Της Χριστίνας


Δεν χαρίστηκε σε κανέναν ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας για την ανατροπή στο Δήμο Κορινθίων Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλος, χθες,  κατά την διάρκεια της συμβολικής κατάληψης της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας, μια μορφή διαμαρτυρίας για τα όσα κατεγράφησαν ως εξελίξεις στο ζήτημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης. 
 


Στο στόχαστρο μπήκαν ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος , οι Βουλευτές του νομού Κορινθίας αλλά και η ομάδα Τατούλη που καταγγέλλεται για πιέσεις προς τους μικρούς δήμους και εξυπηρέτηση συμφερόντων τα οποία είναι κόντρα στα συμφέροντα των πολιτών.


«Έχουμε υπαναχωρήσεις , θέλουμε άλλου τύπου διαχείρισης, εδώ στην Κορινθία .Η Κόρινθος προετοιμάζει με Λουτράκι και Νεμέα τοπική διαχείριση , και άλλοι δήμαρχοι πλην του κυρίου Ανδρικόπουλου που ποιεί την νήσσαν και την Πυθία. Και Κρατά τακτική πόντιου Πιλάτου πιεζόμενος προφανώς από τον Τατούλη και την παρέα αυτή που έχοντας σφίξει τα χέρι γύρω από το λαιμό στους μικρούς δήμους εκβιάζει σε μια κατεύθυνση που έχει στόχο μόνο την κερδοφορία της ΤΕΡΝΑ και της ομάδας Τατούλη για να τα πούμε έξω από τα δόντια. Είμαστε σε διαδικασία σύγκρουσης με αυτά τα συμφέροντα τα οποία είναι κόντρα στα συμφέροντα των πολιτών» είπε ο Π.Ψηλογιαννόπουλος και κατέληξε: «Καλούνται όλοι αυτοί που προεκλογικά είχαν δεσμευτεί για το τι διαχείριση θέλουμε να τοποθετηθούν διότι  σήμερα αποφεύγουν και ποιούν τη νήσσαν!