29 Μαΐ 2016

Βίτσας είμαι… ότι θέλω λέω! -Της Χριστίνας


Τελικά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τα λόγια κανενός!
Ναι – ναι εσας εννοω Υπουργέ Βίτσα! Ήρθατε στις Βίγλες της Μεγαλόπολης προ εβδομάδων, ρωτηθήκατε για τα περιβόητα hot spot και αποκλείσατε κάθε ενδεχόμενο τέτοιας δομής στην Πελοπόννησο πλην βεβαίως της υπάρχουσας στην Κόρινθο...


 Σήμερα , μας τα λέτε ανάποδα προτάσσοντας συνθήκες και ανάγκες, συνθήκες και ανάγκες που από τότε διαφαίνονταν αλλά όντας σε Αρκαδικό χώμα είπατε να μην προκαλέσετε!
Προκαλείτε όμως αγαπητέ!
Στέλνετε μια επιστολή στο Δήμαρχο Παυλή και του ζητάτε συνεργασία
Τον διαβεβαιώνετε πως το hot spot  θα πληροί όλες τις προυποθέσεις και δεν το αμφισβητώ…
Αντιδρώ στην κοροιδία των τοπικών κοινωνιών και των αρχόντων που προφανώς θέλουν να καροιδεύονται διότι όταν βγήκε η ιστορία με την αναζήτηση χώρων από το Γ.Ε.Α οι δήμοι σφύριξαν αδιάφορα, λες και τα χωράφια τους τα είχαν χτίσει και κανείς δεν θα έμπαινε μέσα!
Να λοιπόν που ο ιδιώτης από την ΒΙΠΕ εξέφρασε ενδιαφέρον!
Ναι κύριοι του ΣΕΒΙΠΕΤ που θυμηθήκατε και εσείς μόλις την Τετάρτη να διαμαρτυρηθείτε… Τότε που όλα είχαν πάρει το δρόμο τους!
Ένας ιδιώτης λοιπόν επιθυμεί να μισθώσει τον χώρο του στην πολιτεία και να λάβει χρήματα γι αυτήν του την διευκόλυνση. Το ότι προσπερνά τις όποιες αντιδράσεις και δίνει σάρκα και οστά στο hot spot της περιοχής του είναι θέμα δικό του , προσωπικό καθαρά!
Εσείς τι περιθώρια αντίδρασεις έχετε;
Είναι αργά για δάκρυα!
Και δυστυχώς αργά για να καταγγείλουμε ακόμα – ακόμα και την κοροιδία του Υπουργού Βίτσα!