17 Μαΐ 2016

Συνέντευξη δεν έχει; -της Χριστίνας


Δεν ξέρω αν είναι μονάχα δική μου αίσθηση αλλά θαρρώ πως… οι συνεντεύξεις τύπου εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία όλων των Βουλευτών ΚΟΠΗΚΑΝ! 
 
Διότι μπορεί κάποιες από αυτές να αναβάλλονταν αλλά βρε παιδί μου γίνονταν! ..

 


Κάθε 1 ή 2 εβδομάδες είχες την δυνατότητα να συναντήσεις τους κυβερνητικούς Βουλευτές, να ρωτήσεις, να πάρεις μια άποψη , μια θέση…
Κάποιοι λένε πως κόπηκαν μετά το «ντου» των αγροτών στην διάρκεια μια τέτοιας… Άλλοι λένε πως τώρα – ειδικά μετά την ψήφιση ασφαλιστικού – φορολογικού, δεν είναι καιρός για τέτοιες συνεντεύξεις. 

 
Που είναι η αλήθεια; 

 
Μονάχα οι ίδιοι το γνωρίζουν που… αρέσκονται τελευταίως σε συναντήσεις με Αντιπεριφερειάρχες , σε εκδηλώσεις διαφόρων αντικειμένων αλλά και εκεί; Σκόρπια! Όχι όλοι μαζί, μην δίνουμε και στόχο ε κύριοι Βουλευτές;

ΥΓ: Εκτός κι αν είναι πιο… εύκολο ένα Δελτίο τύπου σαν κι αυτά που φτάνουν σωρηδόν, μεταξύ αυτών και η ρύθμιση για τα βαρέου τύπου στο παράπλευρο δίκτυο, μείζον για το νομό μας όπως χαρακτηρίζεται. Τόσο μείζον που… δελτίο τύπου και καθαρίσαμε! Βλέπετε ωχριά η ρύθμιση και η «όποια ανακούφιση» μπροστά στα δυσβάσταχτα του φορολογικού – ασφαλιστικού. Είναι καιρός να βγεις να διαφημίσεις κυβερνητικό έργο τώρα; Απαπαπαπα!