27 Απρ 2016

Χάσαμε τον Επίτροπο stop! -Της Χριστίνας





Επίτροπος Γιοκ στην Κόρινθο εδώ και αρκετές ημέρες…
Όχι δεν έπεσε θύμα απαγωγής , θύμα μετάταξης είναι το ορθόν, κλήθηκε να προσφέρει υπηρεσίες στον ΕΟΤ και… την αποχαιρέτησε την Κόρινθο νύχτα!
Τι κι αν οι Δήμαρχοι παρακάλεσαν να υπογράψει τα τελευταία εντάλματα πληρωμών, του κάκου!
Στο βρόντο σου λέω και τα παρακάλια και τα επιχειρήματα! Είχε αποβραδίς φτιάξει μπαγκάζια ο Επίτροπος και που να ψάχνει τώρα για στυλό!


Στα σκαλιά λέει κάποιοι Δήμαρχοι έπεσαν, «μην φύγεις σου λέω» αλά Γονίδης παρακαλούσαν, εκείνος όμως σκληρός και αποφασισμένος δεν έστρεψε ούτε το βλέμμα του!
Αποχαιρέτησε τον Επίτροπο η Κόρινθος και… τις ελπίδες για πληρωμή τους οι δικαιούχοι των ενταλμάτων που μπήκαν στο «μούσκιο»!
Μα καλά αντικαταστάτης δεν θα έρθει;
Κανένα «δικό τους παιδί» δεν είναι ελεύθερο;
Ο Γκιώνης στο τελευταίο ΔΣ είπε «δεν υπάρχει»
’Ασε το άλλο δε… Ανυπόγραφα σου λέει ακόμα τα εντάλματα για τις εκδηλώσεις της Αποκριάς , ανυπόγραφα εντάλματα από αρχές του χρόνου…
Μα καλά… στάση πληρωμών έχουν κηρύξει στα σιωπηλά οι Δήμοι;
Μόνο ο Γκιώνης αγανάκτησε Παναγιά μου για να ενημερωθούμε και εμείς οι πολίτες ( σωστά πληροφορημένοι και ενεργοί) πως επίτροπο δεν έχουμε και πληρωμές δεν γίνονται!
Εκτός κι αν εκ του πονηρού το… σιωπητήριον, για να μην φοβηθούν από την απουσία πληρωμής οι επόμενοι που θα συνεργαστούν με το δήμο … κακία; Ενδεχομένως! Αλλά να, θέλει ο Γκιώνης να πληρώσει τόσα πράγματα και δεν μπορεί βρε παιδί μου! Προς τούτο αγανακτώ, προς τούτο συμμερίζομαι και προς τούτο… να διαδηλώσω;
Α μπα , ακόμα και η απεργία των ΜΜΕ κακήν κακώς έληξε…

ΥΓ: Ο δήμαρχος Γκιώνης είπε το έχει θέσει και στους κυβερνητικούς βουλευτές και απάντηση δεν έχει πάρει… Που καιρός βρε Δήμαρχε;;;; Τόσες ερωτήσεις συντάσσουν οι έρημοι!