18 Μαρ 2016

Φέντερερ: Παίζει στο Μαϊάμι ο Βασιλιάς! (VIDEO)


Ευχάριστα νέα για τον Ρότζερ Φέντερερ, τους θαυμαστές του και το τένις αφού ο πιο επιτυχημένος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος θα επιστρέψει νωρίτερα απ'το προγραμματισμένο, παίρνοντας μέρος στο Miami Open την επόμενη...


εβδομάδα! 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φίλους του τέννις, που ακολουθούν τον Ρότζερ Φέντερερ στο twitter, καθώς ο Ελβετός ανέβασε ένα post γεμάτο από τα αγαπημένα του emoji, προαναγγέλοντας την συμμετοχή του στο δεύτερο συνεχόμενο Masters της χρονιάς, στο Μαϊάμι.

Για την ακρίβεια, ο επί χρόνια ατζέντης και πλέον συναίτερος του Φέντερερ, Τόνι Γκοντσικ είχε διαρεύσει, ότι ο 34χρονος Ελβετός θα αγωνιστεί στο Key Biscayne και λίγο αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση μέσω του twitter..

Ο Φέντερερ αρχές Φεβρουαρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση μηνίσκου στο δεξί γόνατο και πρόσφατα είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να βιαστεί και πως θα επιστρέψει στο Monte Carlo Masters στις 10 του Απρίλη.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο μαέστρος ανέβαζε φωτογραφίες από την πορεία της αποθεραπείας του και από ασκήσεις γυμναστικής και ενδυνάμωσης και όπως φαίνεται η κατάσταση του σώματός του έχει επιστρέψει σε αγωνιστικό επίπεδο, αποφασίζοντας να επιστρέψει πιο σύντομα στα αγαπημένα του courts!

Τα τελευταία χρόνια ο Φέντερερ δεν αγωνίζεται στο Μαϊάμι, έχοντας πει δημοσίως την άποψή του, ότι θεωρεί υπερβολή τα δύο συνεχόμενα Masters επί αμερικανικού εδάφους, τα οποία διαρκούν 10 ημέρες το καθένα.

H τελευταία του συμμετοχή ήταν το 2014, όπου αποκλείστηκε από τον Κέι Νισικόρι στα προημιτελικά, ενώ μετράει δύο τίτλους στο τουρνουά, το 2005 και το 2006 με νίκες επί των Ναδάλ και Λιούμπισιτς αντίστοιχα.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου.

Awesome news! O Roger Federer θα παίξει στο Miami Open!!

Δημοσιεύτηκε από Tennis24 στις Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016




Στιγμιότυπα από τον επικό τελικό Φέντερερ-Ναδάλ το 2005 στο Μαϊάμι