9 Φεβ 2016

Εντολή να μην κατέβει κανένα τρακτέρ στο Σύνταγμα! - Όλο το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ!


Η εντολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα από το Μέγαρο Μαξίμου είναι σαφής: Δεν θα φτάσει κανένα τρακτέρ στο Σύνταγμα! Και για τον λόγο αυτόν έχει εκπονηθεί ήδη ένα σχέδιο αποτροπής της καθόδου των αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα, είτε από την στεριά είτε από την θάλασσα!
 
 Αυτό σημαίνει ότι η αστυνομία, και όχι μόνο η Τροχαία, θα απαγορεύσει την κάθοδο των τρακτέρ, είτε από τα διόδια Σχηματαρίου και Αφιδνών, είτε από τα λιμάνια.
Το βάρος του σχεδίου αυτού, υποτίθεται ότι έχει εκπονηθεί από την Τροχαία, αλλά όλο το βάρος είναι βέβαιο ότι θα πέσει στις κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας - αν αυτό χρειαστεί (βλέπε ΜΑΤ) και μάλιστα ίσως να έχουν ήδη ζητηθεί ενισχύσεις από την επαρχία!
Αυτό σημαίνει ότι η Αθήνα θα είναι απόρθητο φρούριο για τα τρακτέρ των αγροτών και όλες οι είσοδοι της πόλης θα είναι αποκλεισμένες ίσως και από την Πέμπτη!
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε εμμέσως πλην σαφώς ότι τα τρακτέρ δεν θα φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας.
«Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι στάση ανοχής. Είναι στάση κατανόησης και αποδοχής στο δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να διαδηλώνουν προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους», ανέφερε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, όταν ρωτήθηκε για την προειδοποίηση των αγροτών ότι θα κατέβουν με τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα.
«Σήμερα, όμως, είδα την ανακοίνωση του μπλόκου των Τεμπών, που είπαν ότι δεν θα κατέβουν με τρακτέρ διότι θέλουν να προσέλθουν σε έναν διάλογο, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σημειώσουμε. Αλλά πρέπει και να πούμε ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Αν πάω και ανέβω με ένα αυτοκίνητο σε ένα πεζοδρόμιο, νομίζω ότι η τροχαία θα με σταματήσει και θα με κατεβάσει. Επίσης υπάρχουν νόμοι και κανόνες για το ποια οχήματα εισέρχονται στο κέντρο της Αθήνας και νομίζω είναι δουλειά της τροχαίας να δει τι θα κάνει απέναντι σε αυτό» είπε η κ. Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr, το Αγροτικό, καθυστερεί της κρίσεις στην αστυνομία οι οποίες θα έπρεπε να είχαν ήδη αρχίσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν καταλήξει στο πρόσωπο του νέου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν λάβει ήδη μήνυμα ότι οι κρίσεις θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα.