7 Ιαν 2016

Βαξεβάνης VS Κωνσταντοπούλου - Φτηνιάρικη κατευθυνόμενη δημοσιογραφία….

  
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Κώστα Βαξεβάνη, που βάζει στο στόχαστρό του την πρώην πρόεδρο της βουλής καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, με την «αποκάλυψη» ότι επιβάρυναν...

 τον κρατικό προϋπολογισμό με 1.000 ευρώ (!) λόγω του ότι: "η Βουλή αποπληρώνει τα δείπνα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους".

Θα ήταν αστείο και ανάξιο σχολιασμού το όλο θέμα, αν ο Κ. Βαξεβάνης είχε άγνοια, ότι κανένα από τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας δεν έχει πάρει αμοιβή ούτε 1 ευρώ, καθώς και ότι ο απολογισμός της Επιτροπής είναι αναρτημένος στο διαδίκτυο μέσα από τη διαδικασία διαφάνειας. Να γνωρίζει όμως ο εκδότης του περιοδικού Hot Doc, ότι κατά την διάρκεια της προεδρίας στην βουλή της Ζ. Κωνσταντοπούλου (δηλαδή, κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2015) ο προϋπολογισμός της βουλής δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014 και να ανακινεί ένα τέτοιο θέμα δεν είναι πε

 Διαβάζουμε, λοιπόν στο «Κουτί της Πανδώρας»:


"Η Βουλή αποπληρώνει τα δείπνα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους

Η Βουλή αποπληρώνει τα δείπνα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Με απόφαση του προέδρου, Νίκου Βούτση, πληρώνονται λίγο περισσότερα από 1.000 ευρώ για τα δείπνα που παρέθεσε η Βουλή σε εστιατόρια της Αθήνας, στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου, όταν έγιναν και οι τελευταίες συνεδριάσεις.

Τα εστιατόρια βρίσκονται στην περιοχή των Εξαρχείων και του Μοσχάτου και η Βουλή πληρώνει για τα τρία δείπνα 300, 428 και 320,49 ευρώ (συνολικά 1.048,49 ευρώ). Την ίδια ώρα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στελεχώνει το γραφείο της με στελέχη προερχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, διόρισε ως μετακλητό υπάλληλό της στο γραφείο της τον Κώστα Μαρματάκη, ο οποίος έως το καλοκαίρι ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ".

Παρακολουθούμε και την πληρωμένη απάντηση της Ζ. Κωνσταντοπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο f/b

"Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το @Kouti_Pandoras και το @hotdoc_mag επιτίθενται στην Επ. Αλήθειας κ εμένα με συκοφαντίες και κατ' εντολή στοχοποίηση.

Είναι δημοσιοποιημένο απ´ το καλοκαίρι, ότι στους λίγους μήνες θητείας μου εξοικονομήθηκαν 12,5 εκατομμύρια € απ' τον προυπολογισμό της Βουλής.

Στον @KostasVaxevanis θα θυμίσω, τι έλεγε ο Χάκκας, για τους συντρόφους που "τους ήξερα πέτρες και γίνανε σφουγγάρια". Ταιριάζει σε πολλούς".


ΠΗΓΗ:  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/01/vs.html