7 Ιαν 2016

Βόμβα υδατανθράκων θα φτιάξει η Ελλάδα ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση, πως η Ελλάδα προτίθεται να παρασκευάσει βόμβα
 
 υδατανθράκων, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Η ανακοίνωση της πρόθεσης της Ελλάδας να δημιουργήσει βόμβα υδατανθράκων, έχει θορυβήσει τους ισχυρούς του πλανήτη, αφού έρχεται την ημέρα που η Βόρειος Κορέα ανακοίνωσε την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή βόμβας υδρογόνου.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε, πως οι βόμβες υδρογόνου είναι παρωχημένες και πως, όποια χώρα θέλει να την πάρουν στα σοβαρά, πρέπει να φτιάξει βόμβα υδατανθράκων.

Μετά την παρασκευή βόμβας υδατανθράκων, ο Πάνος Καμμένος σκοπεύει να καταργήσει το Μνημόνιο, να διαγράψει μονομερώς το χρέος, να επεκτείνει την υφαλοκρηπίδα, να οριοθετήσει την ΑΟΖ, να βγάλει τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, και να πάρει την Πόλη, γιατί η Ελλάδα θα είναι ανίκητη πια και θα την τρέμουν όλοι.
.
Όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, για την παρασκευή της βόμβας υδατανθράκων θα εργαστούν μόνο γυναίκες, αφού οι γυναίκες είναι καλύτερες στις συνταγές και ξέρουν τις σωστές δόσεις των υλικών, για να πετύχει η βόμβα.

Η βόμβα υδατανθράκων, που θα παρασκευάσει η Ελλάδα, θα έχει και στέβια, για να μην δημιουργεί πρόβλημα, σε όσους θέλουν να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους και στους διαβητικούς.

Η βόμβα υδατανθράκων θα είναι έτοιμη στο τέλος Απριλίου και η δοκιμή θα γίνει ανήμερα το Πάσχα, την Πρωτομαγιά, στο στρατόπεδο «Γουδή», αφού πρώτα ο Πάνος Καμμένος χορέψει τσάμικο και σαβουρώσει 2-3 αρνιά, για να έρθει στα κέφια του.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net