25 Νοε 2015

Τζιχαντιστές: Απειλούν 60 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα (βιντεο)


Ούτε μια, ούτε δυο αλλά 60 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, απειλούν οι τζιχαντιστές του ISIS σε ακόμη ένα, χολιγουντιανών προδιαγραφών, video που έδωσαν στη δημοσιότητα και "υπόσχονται" θάνατο σε όλους τους αντιπάλους τους. Οι ΗΠΑ θα πληρώσουν τις επιθέσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους...

 διαμηνύουν και μιλούν για συμμαχία δαιμόνων.

Το τεσσάρων λεπτών video δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη (24.11.2015) και ανάμεσα στα άλλα δείχνει και τις σημαίες 60 χωρών που σύμφωνα με το Ισλαμικό Κράτος έχουν σχηματίσει την παγκόσμια συμμαχία κατά του ISIS. Στη δεύτερη σειρά, πρώτη από αριστερά, είναι και η ελληνική σημαία. Φυσικά δεν λείπουν οι σημαίες ΗΠΑ, Γαλλίας, Ιαπωνίας, Αυστραλίας, Γερμανίας, Βρετανίας, Τουρκίας, Ρωσίας.


Ο άνδρας που μιλά "πάνω" από την εικόνα, σε άπταιστα αγγλικά, κάνει λόγο για μια συμμαχία δαιμόνων. "Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ" λέει και αναφερόμενος στις ΗΠΑ τονίζει πως μπορεί να έχουν, όπως υποστηρίζουν, τον καλύτερο στρατό και να υπερτερούν σε όπλα, αλλά οι στρατιώτες τους είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Ιράκ και Αφγανιστάν, επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονία


"Υπάρχει ένας συνασπισμός δαιμόνων με το Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία να συμμετέχουν σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η Millah of Kufr (άπιστοι) θα σε ενώσουν για να πολεμήσετε την αλήθεια. Ελάτε λοιπόν (bring it on) όλοι σας. Θα καταφέρετε μόνο να αυξήσετε την πίστη μας. Μετράμε τις συμμετοχές σας, οι οποίες σύμφωνα με τον προφήτη μας φτάνουν τις 80 και μετά οι φλόγες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου. Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας, συνωμοτήστε εναντίον μας, μην το αναβάλετε. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα είναι δική του".
Το video τελειώνει με ένα στίχο από το Κοράνι: "Αποφασίστε το σχέδιό σας και καλέστε τους συμμάχους σας. Μην αφήσετε το σχέδιό σας στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε εμένα και μην το αναβάλετε".