1 Ιουλ 2014

Ο γύρος της Ελλάδας μέσα σε 13 ημέρες - Το Road Trip που αγαπήθηκε από τους χρήστες του Facebook [βίντεο]


Ένα ταξίδι αλλιώτικο από τα άλλα, το ελληνικό road trip ξεκίνησε την 1η Μαΐου. Τέσσερις φίλοι από την Κατερίνη αποφάσισαν να περιηγηθούν σε όλη την Ελλάδα και να γνωρίσουν τις ομορφιές της.

Μετά από 13 ημέρες και 4.500 χλμ., αφού..

πέρασαν περισσότερες από 60 πόλεις και χωριά, επέστρεψαν στον νομό Πιερίας με τελευταίο σταθμό την κορυφή Μπαρμπαλά στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο.

Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιπέτειας βιντεοσκόπησαν τις πιο ωραίες στιγμές και τα πιο ελκυστικά μέρη, ενώ η σελίδα τους στο Facebook ανανεωνόταν συνεχώς με υλικό από την περιπέτειά τους και οι σχεδόν 4.000 χρήστες περίμεναν με ανυπομονησία τις αναρτήσεις τους.

Η «τρέλα» αυτή ανέβηκε στο Youtube και ήδη έχει περίπου 2.300 views.

Οι τέσσερις νεαροί αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook: «Η ιδέα ήταν να γυρίσουμε όλη τη χώρα σε 13 ημέρες, να κινηματογραφήσουμε τις ομορφιές της και να δημιουργήσουμε ένα βίντεο το οποίο θα παρουσιάσουμε σε όλους εσάς ώστε να σας παροτρύνουμε να κάνετε κάτι αντίστοιχο. Η Ελλάδα έχει απίστευτα μέρη τα οποία σχεδόν κανείς μας δεν γνωρίζει. Όμως δεν είναι μόνο αυτό που σε εξιτάρει εδώ! Είναι κυρίως η ζεστασιά και η φιλοξενία των ανθρώπων, ο πολιτισμός, τα ήθη και έθιμα, η γαστρονομία και φυσικά ο φυσικός της πλούτος. Το βίντεο αυτό έχει δημιουργηθεί με όλη την αγάπη και το σεβασμό για όσα βιώσαμε στο ταξίδι μας. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν ακόμα και στο παραμικρό για να υλοποιηθεί το όνειρο μας. Είστε όλοι μέρος του αποτελέσματος μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει!».