31 Οκτ 2013

Διαμαρτύρονται για τις μετακινήσεις πέντε υπαλλήλων προς άλλες υπηρεσίες της Π.Ε. Κορινθίας


Το Π.Σ. της ΠΕΓΔΥ Νομού Κορινθίας αλλά και το σύνολο των εργαζομένων στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτην/κής, διαμαρτύρονται με ανακοίνωσή τους  για την δραματική συρρίκνωση της Υπηρεσίας μας μετά από αποφάσεις του κ. Περιφερειάρχη με τη συναίνεση του κ. Αντιπεριφερειάρχη, μετακίνησης πέντε...
 
 υπαλλήλων προς άλλες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας.
     "Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες για το σύνολο των πολιτών αλλά και των Υπαλλήλων, επιδίωξη και προσπάθειά μας είναι να λειτουργούμε τις υπηρεσίες μας παρά τα μεγάλα κενά που δημιουργούνται από τις συνταξιοδοτήσεις-αποχωρήσεις, προς το συμφέρον των πολιτών και των αγροτών.
    Η αποδυνάμωση της Υπηρεσίας μας έχει δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία της, με αποτέλεσμα την πλημμελή εξυπηρέτηση του συναλλασσόμενου κοινού.
    Για το λόγο αυτό ζητάμε να σταματήσει η διάλυση της Υπηρεσίας μας με τις συνεχείς μετακινήσεις  του προσωπικού και να επιστρέψουν οι συνάδελφοι, αν πραγματικά μας ενδιαφέρει η γεωργία να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή μας και την εθνική οικονομία."καταλήγουν .