10 Ιουν 2013

Δεν ανακαλεί την ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο για τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ


Δεν ανακαλεί το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, όπως το κάλεσε η πρώην βουλευτής Κ. Φαρμάκη μέσω προειοδοποιητικής επιστολής της, σχετικά με την σύλληψη του Λ. Γιαννιδάκη την  προηγούμενη Τετάρτη. 
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου Κ. Κατεμή που δημοσιεύθηκαν στην sfedona.gr εμμένει στην πρώτη του ανακοίνωση....


Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου δήλωσε τα εξής:
 " Εγώ και οι συνάδελφοί μου στο Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου εμμένουμε και υπερασπιζόμαστε σθεναρά την απόφαση που λάβαμε για την σύλληψη του συναδέλφου Λάκη Γιαννιδάκη στον ιερό χώρο του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου."
Ο Κώστας Κατεμής δήλωσε στη sfedona.gr "πως αυτός και τέσσερα ακόμα μέλη του Δ.Σ που βρίσκονταν στον 3ο όροφο του Εργατικού Κέντρου είδαν με ''τα ίδια τους τα μάτια'' πολλές σκηνές από το συγκεκριμένο θλιβερό και καταδικαστέο επεισόδιο.  Θυμούνται λοιπόν καλά την ώρα που έφτασε στο χώρο του Εργατικού Κέντρου ο Λάκης Γιαννιδάκης ,σε πoιο σημείο άφησε το μηχανάκι του , τα διάφορα ρεπορτάζ που έκανε πριν αρχίσει η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ , την άφιξη του περιπολικού της Αστυνομίας και την παραμονή του για 25 ολόκληρα λεπτά έξω από το εργατικό κέντρο ".
Kαι καταλήγει:
“Όταν εκλέχτηκα πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου διαβεβαίωσα δημόσια ότι εγώ και το Δ.Σ του Ε.Κ θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και θα υπερασπιζόμαστε με συνέπεια τα συμφέροντά τους αλλά και την αλήθεια όποια κι αν είναι αυτή , κόντρα σε οποιαδήποτε συμφέροντα και σκοπιμότητες ξένα με αυτά των εργαζομένων"