10 Ιουν 2013

ΠΑΜΕ ΚΙΑΤΟ Κάθε 1η Πέμπτη του μήνα


Μια πρωτότυπη και επιτυχημένη  εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη 5 Ιουνίου στην αγορά του Κιάτου. Όπως είναι γνωστό, κάθε 1η Πέμπτη του μήνα η αγορά του Κιάτου προσφέρει στους κάτοικους και επισκέπτες της πόλης ευχάριστα καλλιτεχνικά...
 

 δρώμενα και ειδικές προσφορές από τα καταστήματά του. 
Σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Νομού μας παρουσιάστηκε μια από τις δράσεις του Σχολείου ,που αφορά στην Κατασκευή Φυσικών Καλλυντικών.
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για την ευεργετική δράση που προσφέρουν ορισμένα βότανα και αρωματικά φυτά, καθώς και για τον τρόπο κατασκευής χρήσιμων και απλών καλλυντικών.
Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν έντονο. Μέσα από τις ερωτήσεις που έκαναν στον ομιλητή της εκδήλωσης έμαθαν χρήσιμα πράγματα και έδωσαν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρωτότυπη αυτή ιδέα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας για την συνεργασία και ανανεώνει το ραντεβού του για την Πέμπτη 4 Ιουλίου, με μια εκδήλωση έκπληξη αφιερωμένη αυτή τη φορά στα παιδιά.