2 Ιουν 2013

Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ 5Χ5 της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2ος Όμιλος

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι η πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου Ομίλου του 1ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ 5Χ5 της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ . Το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με την ομάδα του ΑΠΕΣΣΑ ΧΑΛΚΙΟΥ, έδωσε την πρωτιά στην ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ...


ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-2


Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα της ακαδημίας του Γ.  Χαρίτου από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ  5χ5 της ΕΠΣ Κορινθίας που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών του Γ. Χαρίτου στο Κιάτο .
Το παιχνίδι και των δύο ομάδων ήταν δυνατό όχι όμως και ποιοτικό .Το άγχος για την νίκη ήταν εμφανές στους παίκτες και των δύο ομάδων και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην ενθουσιάσουν τους φίλους που το παρακολούθησαν .
Η ομάδα του ΑΠΕΣΣΑ ΧΑΛΚΙΟΥ  προηγήθηκε στο σκορ με τον Ματζώρο και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου , στο δεύτερο η ομάδα του Ηρακλή ισοφάρισε και στα τελευταία λεπτά με ένα δεύτερο γκολ πήρε την νίκη με 2-1 καθώς και την 1η θέση στην βαθμολογία του 2ου  ομίλου αφήνοντας  την ομάδα του ΧΑΛΚΙΟΥ  στην δεύτερη .


Δελτίο Τύπου της ακαδημίας του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ.

Η προσπάθεια γενικά της ακαδημίας μας σε αυτό το πρωτάθλημα ήταν πολύ καλή έκανε καλές εμφανίσεις και τα παιδιά απέκτησαν εμπειρίες και μας έπεισαν ότι την ερχόμενη σεζόν θα είναι πρωταγωνιστές στο παιδικό πρωτάθλημα .
Η δουλειά στις ακαδημίες συνεχίζεται  με τις προεπιλογές για την νέα περίοδο με τα καινούργια παιδιά να συμμετέχουν σε προπονητικές μονάδες προεπιλογής από τον Γιώργο Χαρίτο και τους συνεργάτες του .


Οι προπονήσεις γίνονται σε καθημερινή βάση τις απογευματινές ώρες και όποιος ενδιαφέρεται  μπορεί να επικοινωνεί για οποιαδήποτε πληροφορία στα
Τηλ: 2742025830 – 6977610616