16 Μαΐ 2013

Δ.Σ. Koρίνθου: Και ξαφνικά "ξύπνησαν"! Βγήκαν απο "την χειμερία νάρκη" αντιπολίτευση και ..αρχηγοί!


 Αναπάντεχη έκπληξη ήταν αυτή η εικόνα της ενεργούς και δραστήριας μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων, σε μια συνεδρίαση που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί πως θα παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον! 

Στα προ ημερησίας διατάξεως θέματα οι δημοτικοί...


 σύμβουλοι είχαν ατζέντα θεμάτων, με τα οποία ασκούσαν ιδιαίτερη κριτική στην δημοτική αρχή για μια σειρά πράξεων , συμβάντων αλλά και παραλείψεων! 

Εντύπωση μας έκαναν επίσης και οι κορώνες που συνοδεύτηκαν της κριτικής,οι οποίες έκαναν τον πρόεδρο αλλά και πολλούς απο το ακροατήριο να "σαστήσουν!" 

"Μην μας περνάτε για κουτούς δεν είμαστε χαχόλοι" δήλωσε ο Κώστας Γιώτης ,αναφερόμενος στο περιστατικό της Μεγάλης Εβδομάδας με τα συνεργεία του δήμου να κλαδεύουν και να καθαριζουν χώρο ιδιώτη, αφήνοντας τουλάχιστον για χθες τα χαμόγελα, τις ευγένειες και τα καλαμπουράκια!!!!


"Δώστε μας μια εξήγηση για το πρόγραμμα των εργασιών σε σχε΄ση με την περιοχή του ΟΣΕ" είπε ο Γρηγόρης Καρπούζης ,υπογραμμίζοντας την υποβάθμιση της γύρω περιοχής. "Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμά σας; Ή το καθυστερείτε για να το ανακοινώσετε και να το παρουσιάσετε με τυμπανοκρουσίες και μαζορέτες πριν απο τις εκλογές!" 


Για την λαική μίλησε ο Θωμάς Αθανασάκος αναφερόμενος στην θέση της Κίνησης Πολιτών τονίζοντας ωστόσο με νόημα πως απο τις "παθογένειες δημουργούνται τερατογενέσεις" 

Σπόντες και για το ΚΔΑΥ επίσης  απο τον κ. Αθανασάκο, μετά το δημοσίευμά μας,ρωτώντας τον δήμαρχο Πού πάνε τα σκουπίδια ,τι γίνεται με τα κλαδέματα ,τι γίνεται με τα ογκώδη;  


Εντύπωση έκανε και η έκρηξη  του Γιάννη Γκεζερλή ο οποίος αναφερόμενος σε απαραίτητα έργα συντήρησης που δεν γίνονται δήλωσε με αγανάκτηση: "Tέλος η τρέλλα σας και η κορδέλα σας!"

Τι ακριβώς έχει συμβεί και ξαφνικά το Συμβούλιο ξύπνησε; 

Προεκλογική περίοδος αναγνώστη μου και οι σύμβουλοι μπήκαν στην προθέρμανση και στις ζυμώσεις....



Τζένη Σουκαρά