16 Μαΐ 2013

Γκεζερλής εναντίον Φαρμάκη: "Όταν εγώ μπήκα στην αυτοδιοίκηση εσύ ήσουν στην εξέδρα της Μπάρτσας και φώναζες!"


"Τα άκουσε για τα καλά" χθες ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Φαρμάκης απο τους δημοτικούς συμβούλους. 

Η κριτική που ασκήθηκε στον αντιδήμαρχο είναι κυρίως για την εικόνα της εγκατάλειψης που δείχνει η πόλη της Κορίνθου. (Κώστας Γιώτης)

Για υποβάθμιση της περιοχής στον ΟΣΕ μίλησε ο Γρηγόρης Καρπούζης ..




Η επίθεση όμως που δέχθηκε απο τον Γιάννη Γκεζερλή ήταν η πιο έντονη. 

Και τι δεν του είπε ...
Για τα κορδελάκια στα δέντρα που είναι ακόμα εκεί. (Πού δεν κατάλαβα) 

Για την παιδική χαρά στα Λουτρά Ωραίας Ελένης που μόνο φίδια δεν μπαίνουν...

"Τέλος η τρέλλα σας και η κορδέλα σας " είπε εξοργισμένος ο πρώη δήμαρχος, γεγονός που έκανε τον Σταυρέλη να βάλει χρονόμετρο για να μην εκραγεί η...."χύτρα ταχύτητας"!

"Έπρεπε να μιλήσετε 2 λεπτά κυριε Γκεζερλή και σας άφησα 4 ολόκληρααααα!!!!!"του είπε ο πρόεδρος κι όπου φύγει φύγει ας αλλάξουμε την κουβέντα!
Αμ δε!

Όταν έλαβε τον λόγο ο Γιώργος Φαρμάκης εξήγησε πως ο δήμος είναι τεράστιος και το προσωπικό ελάχιστο και κάνει ό,τι μπορεί για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. 
Είπε όμως πως τα Καλάμια δεν έχουν ξαναδει τέτοια δενδροφύτευση σαν την φετεινή και εις τους αιώνες , όπως και τα μπαζώματα μπήκαν κι άλλα δένδρα καθώς και παγκάκια. Κι ο κόσμος που κάθεται εκεί δίνει και συγχαρητήρια. 

Αναφερόμενος στον κ. Γκεζερλή έκανε το λάθος να τον πει "νεο συνάδελφο" και τότε ο Γκεζερλής -  χύτρα ζήτησε και πάλι τον λόγο άσχετα εαν ο Σταυρέλης απαγόρευσε τα προσωπικά να μην βγαίνουν στην φόρα! 

"Όταν εγώ μπηκα στην αυτοδιοίκηση ...εσύ ήσουν στην έδρα της Μπάρτσας και φώναζες!" θέλοντας προφανώς να αναδείξει το αυτοδιοικητικό επίπεδο των δυο ανδρων! 


ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Ωραία που θα περάσουμε!!!


Τζ. Σουκ.