30 Απρ 2013

Επαναλειτουργεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο δήμο Κορινθίων


Στα πλαίσια της προσφοράς προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων, ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενημερώνουν όλους τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας,  ότι  θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  (Κ. Δ. Β. Μ) του Δήμου μας....
 
 
Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση» του παραπάνω Υπουργείου,  με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης-Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο  (Ε. Κ. Τ.)  και το Ελληνικό Δημόσιο.
Τα προσφερόμενα προγράμματα θα δημιουργηθούν την προσεχή περίοδο εντός του μηνός Μαΐου  του 2013, στο  Κ. Δ. Β. Μ , αφορούν  τα τμήματα  «Επεξεργασία Κειμένου-Διαδίκτυο» και «Επεξεργασία Λογιστικών Φύλων-Παρουσιάσεις» και μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε ηλικίας και μόρφωσης.
Η χρονική διάρκεια  για το κάθε ένα από τα δύο συνολικά τμήματα του παραπάνω προγράμματος θα είναι διάρκειας 50 ωρών και οι αιτήσεις για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων, θα υποβάλλονται μετά την πρώτη εβδομάδα του  μηνός Μαΐου, στη διεύθυνση του Δήμου Κορινθίων, Κολιάτσου 32, στον 1ο  όροφο.
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν οι συνδημότες μας  να απευθύνονται  στην κ. Αλεξάνδρα Στεργιοπούλου στο  τηλ. 27413-61016, ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορινθίων όπου θα παρέχονται όλες  οι απαραίτητες πληροφορίες.