30 Απρ 2013

Σύσκεψη για τα κτιριακά θέματα του Πανεπιστημίου στην Κόρινθο


Την Πέμπτη 25 Aπριλίου  ο Πρύτανης Του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, συγκάλεσε ενημερωτική σύσκεψη για τα κτιριακά θέματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην πόλη της Κορίνθου....


 Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο συμμετείχαν η Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κωνσταντίνα Μπότσιου, η Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Λίνα Βεντούρα και ο Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων Καθηγητής Παντελής Σκλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Γεώργιος Δέδες και εκπρόσωποι του Δήμου Κορινθίων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκίνησε μεταξύ των Πρυτανικών Αρχών και των φορέων Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης το Νοέμβριο του 2012. Συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν στη στέγαση των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο. Πραγματοποιήθηκε επίσης ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των διεργασιών, που έχουν σαν στόχο την εξεύρεση μόνιμης λύσης για τη στέγαση των Τμημάτων του Πανεπιστημίου στην Κόρινθο με την αξιοποίηση του οικοπέδου στη θέση Εξαμίλια.