19 Απρ 2013

Για την Μανωλάδα ρε γαμώτο! Του Θεοδωρή Βασιλακόπουλου


Η επίθεση με όπλα ενάντια σε συν-ανθρώπους μας στη Μανωλάδα δεν είναι κεραυνός εν αιθρία που εκπλήσσει ακόμη και τον Πρετεντέρη. Κι αυτό γιατί έχει προετοιμαστεί με όλους τους πιθανούς τρόπους:
 

    1.Έχει προετοιμαστεί με την ανοχή που έχουμε...


 επιδείξει ως κοινωνία σε περιστατικά που κατ’  επανάληψη έχουν καταγγελθεί τα προηγούμενα χρόνια στην συγκεκριμένη περιοχή. Όταν ένας άνθρωπος αλυσοδεμένος περιφέρεται μέσα στο χωριό (το περσινό περιστατικό) και δεν αντιδρά κανένας, το επόμενο βήμα είναι να τους πυροβολήσουμε.
 

    2. Όταν μία φασιστική οργάνωση που θεωρεί τους μετανάστες υπάνθρωπους (η Χρυσή Αυγή για όσους δεν κατάλαβαν), απαξιώνει την ανθρώπινη υπόσταση χωρίς καμία αντίδραση, τότε το επόμενο βήμα είναι το λυντσάρισμα του μετανάστη.
 

    3. Όταν τα ΜΜΕ, με κορυφαία εκδήλωσή τους τον εμετικό Τράγκα, ανακηρύσσουν σε προνομιακό συνομιλητή πανελλαδικής εμβέλειας τα ακροδεξιά και μισάνθρωπα υποκείμενα της Χρυσής Αυγής χωρίς καμία κύρωση, τότε το επόμενο βήμα είναι η εκτέλεση του μετανάστη.
 

    4. Όταν – και κυρίως γιατί εκφράζει την ευνομούμενη πολιτεία - ο Δένδιας τσουβαλιάζει ανθρώπους, που δεν έχουν κάνει καμία παράνομη πράξη, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και αδιαφορεί χλευάζοντας κάθε τοπική κοινωνία, το επόμενο βήμα είναι, να περιμένεις τον κάθε εγκληματία που βάζει μπροστά την ελληνική ταυτότητα προσβάλλοντας όλους μας να θεωρήσει τον ξένο δούλο του.

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας.

Με τους ανθρώπους ή με τη βία;
Με τα στρατόπεδα ή με την ελευθερία;
Με τον πολιτισμό ή τη βαρβαρότητα;