25 Απρ 2013

Κάπνισαν την πίπα την ειρήνης - Από το άρθρο της Σωτηρίας Παπαδοπούλου


"Ένας πόλεμος έλαβε τέλος, ύστερα από βαρύγδουπες δηλώσεις από την πλευρά του Περιφερειάρχη όπως "δεν εκβιαζόμαστε" και από ολόκληρα δελτία ειδήσεων του Περιφερειακού καναλιού με "σκάνδαλα" του Πέτρου"γράφει η  έγκριτη συνάδελφος Σωτηρία Παπαδοπούλου στο Parapolitika Argolida.gr.

 "Και οι δυο είχαν δίκιο και άδικο μαζί, το κανάλι είχε δίκιο γιατί η Περιφέρεια του χρωστούσε χρήματα από τις ζωντανές μεταδόσεις των συνεδριάσεων των Περιφερειακών....
συμβουλίων, είχε άδικο όμως γιατί αν αυτά που κατήγγειλε
 στα μακροσκελέστατα ρεπορτάζ του ήταν αληθή θα έπρεπε να το κάνει όχι για να εκδικηθεί τον Τατούλη αλλά γιατί αυτός είναι ο ρόλος ενός μέσου μαζικής ενημέρωσης."

Τι έγινε ξαφνικά και σιώπησαν;Διερωταται η Σ. Παπαδοπούλου.Στην πολιτική ανάλυσή της αναφερόμενη στον Τατούλη γράφει τα εξής:

 
 "Πάμε τώρα να δούμε τι έπραξε ο έμπειρος πολιτικός Π.Τατούλης σε αυτή την περίπτωση, κακώς δεν κατέβαλε σε μια επιχείρηση που απασχολεί εργαζόμενους τα οφειλόμενα, αν και την διαχείριση των οικονομικών την έχει η κυρία Νικολάκου και με δική της ευθύνη μοιράζεται η πίτα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανάλογα με το που αυτή θεωρεί που πρέπει και που όχι , χωρίς να ξέρει κανείς τα κριτήριά των επιλογών της , δεν ξέρω αν τα ξέρει και ο ίδιος ο Τατούλης τα κριτήρια της Ντίνας. 

Το σωστό κατά ένα μέρος ήταν η φράση "δεν εκβιαζόμαστε" και εκεί έδειξε πως έχει πολιτικά "καρύδια", που όμως το μέλλον έδειξε άλλα. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ένας έμπειρος πολιτικός και δεν του επιτρέπονται τέτοια φάουλ μιας και γνωρίζει καλά το παιχνίδι της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και δεν καταλαβαίνω ποια είναι αυτά τα "φαεινά μυαλά" που τον συμβούλεψαν να λειτουργήσει από την αρχή μέχρι το τέλος με τόσο λάθος τρόπο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ποιος επέτρεψε να εκτεθεί η οικογένειά του που είναι υπόδειγμα ελληνικής παραδοσιακής οικογένειας και για ποιου το συμφέρον;"






Όλο το άρθρο της Σωτηρίας Παπαδοπούλου στο parapolitka argolida.gr