17 Απρ 2013

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το κοινωνικό εστιατόριο του δήμου Κορινθίων

       
 
Το  Κέντρο κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων (Κ.Κ.Π.Δ.Κ.), στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, προκειμένου να υλοποιήσει τη δράση του κοινωνικού εστιατορίου, με στόχο την  υποστήριξη και αλληλεγγύη των οικονομικά αδύναμων και ευπαθών  κοινωνικά ομάδων του...
 

  πληθυσμού, καλεί τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, που εδρεύουν στο Δήμο Κορινθίων, όπως καταθέσουν προσφορές προκειμένου να ενταχθούν στο ανωτέρω πρόγραμμα, με υψηλότερη τιμή προσφοράς τα 2,5 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α  για τα λαδερά φαγητά  και 3,5 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για τα φαγητά με κρέας ή ψάρι. 

Τα ενταγμένα από το Κ.Κ.Π.Δ.Κ. εστιατόρια, θα φέρουν το σήμα των Κορινθιακών Φιλεμάτων στο χώρο του εστιατορίου τους  όπου θα εξυπηρετούνται οι  δικαιούχοι της κάρτας  των φιλεμάτων, παραλαμβάνοντας το φαγητό χωρίς την παραμονή τους στο εστιατόριο, προσκομίζοντας οι ενδιαφερόμενοι απλώς την παραπάνω κάρτα που θα τους έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο και η οποία θα ανανεώνεται ανά μήνα.

Οι κάρτες των δικαιούχων συνδημοτών μας θα ανανεώνονται ανά μήνα, οι δε προσφορές  των ενδιαφερόμενων επαγγελματιών εστίασης, θα παραλαμβάνονται από το Γραφείο Διεύθυνσης του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων Πυλαρινού 84 & Απ. Παύλου 17,  τηλ. 2741025717.