5 Φεβ 2013

Σκηνές τρόμου και αγωνίας για 14 προνήπια!


Από την sfedona.gr

Ο τρόμος είναι ακόμα ζωγραφισμένος στα ματάκια 14 παιδιών του Νηπιαγωγείου “Μικρός Ναυτίλος” που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Νοσοκομείο Κορίνθου .
Στην γνωστή επικίνδυνη στροφή στη περιοχή “κανταρέ” στην είσοδο της Κορίνθου, Ι.Χ αυτοκίνητο -που όπως όλα δείχνουν- ξέφυγε από την πορεία του -και...

 
 συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με πουλμανάκι του ιδιωτικού σχολείου “Μικρός Ναυτίλος” της Κορίνθου.

 Η σύγκρουση όπως είδαμε και εμείς που φτάσαμε πρώτοι στον τόπο του ατυχήματος ήταν σφοδρότατη και ευτυχώς για τα παιδάκια που το Ι.Χ χτύπησε το πουλμανάκι πλαγιομετωπικά στην θέση του οδηγού και όχι πλάγια όπου βρισκόντουσαν τα καθίσματα με τα μικρά παιδάκια.

 Τα 14 μικρά παιδάκια που επέβαιναν πήγαιναν στο τμήμα προνηπείων του σχολείου που σημαίνει ότι όλα ήσαν ηλικίας περίπου 4-5 ετών!

 Τεράστιο το ενδιαφέρον και η κινητοποίηση των ανθρώπων του ιδιωτικού σχολείου από την πρώτη στιγμή ,το οποίο σημειωτέον είναι από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία στο είδος του . Και όπως μας είπαν τόσο αστυνομικοί όσο και πολίτες που ήσαν στη περιοχή την στιγμή του ατυχήματος ο οδηγός του σχολικού όχι μόνο πήγαινε υποδειγματικά και με μικρή ταχύτητα στην πορεία του ,αλλά έκανε και απεγνωσμένη προσπάθεια να τραβήξει το σχολικό όσο πιο άκρη γινόταν και να μην χτυπήσει το Ι.Χ την πλάγια μεριά του σχολικού .

 

 Πράγμα που τελικά πέτυχε και γλύτωσε τα παιδάκια από τα χειρότερα …



Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν όλα τα παιδάκια για προληπτικούς κυρίως λόγους διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι όλα ήταν καλά στην υγεία τους με κάποια παιδάκια να έχουν μικρές εκδορές που δεν εμπνέουν φυσικάκαμία ανησυχία.

 



Έντρομοι και γεμάτοι αγωνία έφταναν οι γονείς των παιδιών στο Νοσοκομείο μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός όπου και ενημερωνόντουσαν ότι τα παιδιά τους είναι πολύ καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.