10 Δεκ 2012

Δίνουμε φάρμακα στο Δημοτικό Φαρμακείο Κορίνθου - Στηρίζουμε τους οικονομικά αδύναμους κι ανασφάλιστους συμπολίτες μας


Ο Δήμος Κορινθίων στα πλαίσια των προγραμμάτων στήριξης των οικονομικά αδυνάτων & ανασφάλιστων πολιτών και λαμβάνοντας υπόψη, τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε σήμερα, έχει δημιουργήσει το Δημοτικό – Κοινωνικό Φαρμακείο.
Δημιουργήσαμε μια νέα δομή αυτή του Δημοτικού-Κοινωνικού Φαρμακείου,  σε απάντηση των συνεχώς αυξανόμενων....

 
 αιτημάτων των ανασφάλιστων δημοτών για φάρμακα,  που δεν μπορούν, ακόμα, ακόμα, λόγω τεκμαρτών εισοδημάτων ή οφειλών σε ταμεία, να έχουν τη δυνατότητα για κάλυψη ούτε από βιβλιάρια οικονομικής αδυναμίας και οι οποίοι αντιμετωπίζουν έκτακτες ανάγκες ή ανάγκες σε μόνιμη βάση φαρμακευτικής κάλυψης χρονίων παθήσεων.
Με τη λειτουργία του Δημοτικού-Κοινωνικού Φαρμακείου ευελπιστούμε στην δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου αλληλέγγυας δράσης στον τομέα της φαρμακευτικής κάλυψης, με τη συμμετοχή φορέων, συλλόγων, σωματείων, επιχειρήσεων καθώς και μεμονωμένων κοινωνικά ευαισθητοποιημένων δημοτών, με στόχο την αντιμετώπιση αποσπασματικών δράσεων δίνοντας σάρκα και οστά στην έκφραση της κοινωνικής συνείδησης μέσα από την προσφορά φαρμάκων σε συνδημότες μας  που έχουν άμεση ανάγκη.
Δρομολογώντας τις ενέργειές μας και δουλεύοντας προς αυτόν το σκοπό, παρακαλούμε για την δική σας συνεισφορά σε φάρμακα που είναι σε ισχύ, με σκοπό την φαρμακευτική κάλυψη των συνδημοτών μας.
Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία και την άμεση ανταπόκρισή των συμπολιτών μας καθώς  και  των διαφόρων φορέων σε αντίστοιχα κοινωνικά θέματα, παρακαλούμε και ευελπιστούμε  για την στήριξη της προσπάθειάς μας αυτής, ευχαριστώντας θερμά εκ των προτέρων τους συνεισφέροντες.


                                                                   Ο Αντιδήμαρχος
                                                                Χρήστος Χασικίδης