16 Νοε 2012

Eκστρατεία συλλογής φαρμάκων απο τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορίνθου


Mια πολύ σημαντική πρωτοβουλία έρχεται απο τον φαρμακευτικό σύλλογο Κορίνθου ο οποίος σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ θα πραγματοποιήσει αυρίο εκστρατεία φαρμάκων. 
 Δώστε λίγη προσοχή στην ανακοίνωση του φαρμακευτικού συλλόγου και συμμετέχετε..
 
 ενεργά στην προσπάθεια.Δίδεται έτσι ευκαιρία πρόσβασης στην φαρμακευτική περίθαλψη σε συνανθρώπους μας που είναι εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας αποκλεισμένοι:

«Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως ο Φ.Σ.Κ. σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ θα πραγματοποιήσει εκστρατεία συλλογής φαρμάκων, στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού ναού «Απ. Παύλος» στην Κόρινθο στις 17/11/2012.

Παρακαλούμε τα φαρμακεία του νομού μας να συμβάλλουν ούτως ώστε, να στεφθεί με επιτυχία αυτή η Δράση Αλληλεγγύης.

Από τα μέλη μας ζητάμε να κάνουν προετοιμασία συγκέντρωσης φαρμάκων από ασθενείς που είτε διαθέτουν φάρμακα σε αχρηστία, είτε θέλουν να πραγματοποιήσουν την παραμικρή νέα προσφορά φαρμάκων.

Να το κοινοποιήσουν στους πελάτες τους, να τους προτρέψουν να ενεργοποιηθούν, ώστε όλοι μαζί, φαρμακεία και ασθενείς, να είμαστε έτοιμοι να τα παραδώσουμε.

Μ’ αυτό τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία πρόσβασης στη φαρμακευτική περίθαλψη σε συνανθρώπους μας που λόγω της οικονομικής κρίσης είναι αποκλεισμένοι!!»