16 Νοε 2012

Δημοτικό Φαρμακείο στην Κόρινθο


Ο Δήμος Κορινθίων, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής  και με γνώμονα την προστασία των συμπολιτών μας, αναγνωρίζει την μεγάλη ανάγκη για Ιατρική και Φαρμακευτική  περίθαλψη που έχει προκύψει στις ημέρες μας λόγω της οικονομικής κρίσης η οποία πλήττει κυρίως τους οικονομικά....
 
 αδύνατους και ανασφάλιστους συνδημότες μας. 

 Γι΄ αυτό τον λόγο, δρομολόγησε όχι μόνο την δημιουργία Δημοτικού Ιατρείου, το οποίο λειτουργεί με εθελοντές Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων προσφέροντας Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας αλλά επιπλέον, την σύσταση και λειτουργία  του Δημοτικού  Φαρμακείου στην οδό Αδειμάντου 22, στην έδρα του ΣΤ΄ ΚΑΠΗ  Κορίνθου.
 
Στην προσπάθειά μας αυτή,  θεωρείται πρωταρχικής σημασίας η  συμμετοχή και αρωγή των συνδημοτών μας καθώς και  των Φορέων (Φαρμακευτικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος, Οδοντιατρικός Σύλλογος, Νοσοκομείο Κορίνθου, κ.α.), οποίοι μπορούν να συνδράμουν αποτελεσματικά, προσφέροντας τα περισσευούμενα φάρμακά τους  για να διατεθούν σε όσους,  κυρίως ηλικιωμένους, αδυνατούν να τα προμηθευτούν λόγω οικονομικών προβλημάτων.


Τέλος, όποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή, μπορεί να απευθυνθεί στον υπεύθυνο-συντονιστή του Προγράμματος  κ. Χρήστο Χασικίδη στo τηλ.  27413-61009/25088  ή  στο  697099888.