16 Οκτ 2012

Προορίζουν την Αγορά Λεχαίου για Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών


Σοβαρή η αποκάλυψη του ανεξάρτητου Δημοτικού συμβούλου του Δήμου Κορινθίων Γιώργου Πούρου ότι η Κυβέρνηση έχει στα άμεσα σχέδιά της τη μεταφορά του Κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών από το στρατόπεδο Κορίνθου στο εγκαταλελειμμένο κτήριο της Περιφερειακής Αγοράς Λεχαίου, που δεν λειτούργησε ποτέ!

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της sfedona.gr...

o ανεξάρτητος σύμβουλος (πρώην σύμβουλος του Κώστα Γιώτη) επικαλέστηκε σοβαρές και αξιόπιστες πληροφορίες του που όπως είπε θα τις θέσει στην διάθεση του ίδιου του δημάρχου.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !
Στους πολιτικούς και ιδιαίτερα στους κυβερνώντες πολιτικούς τα έριξε ο αντιδήμαρχος Μπάμπης Καμπούρης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα γίνει ο σκουπιδοτενεκές των αποφάσεων της Κυβέρνησης. Όπως τόνισε , η τοπική αυτοδιοίκηση συνεχώς μαζεύει τα συντρίμια των αποφάσεων της Κεντρικής εξουσίας. Για το θέμα των λαθρομεταναστών και των ρομά ας αναλάβουν τις ευθύνες τους στην Κυβέρνηση αλλά και όλοι οι βουλευτές του τόπου μας και να μην ρίχνουν το μπαλάκι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μετά από παρέμβαση -αποκάλυψη του γιατρού Βασίλη Κωσταντόγιαννη ότι ο Νίκος Ταγαράς είχε ενημερώσει εγκαίρως τον δήμαρχο μετά από διαβεβαίωση του υπουργού Νίκου Δένδια ότι δεν μπαίνει κανένα απολύτως θέμα για μεταφορά ρομά στην Κόρινθο, ο Αλέκος Πνευματικός αναγκάστηκε να το παραδεχτεί αλλά πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε πόσο αξιόπιστη ήταν η διαβεβαίωση γιατί έτσι του είχαν πει και για τους λαθρομετανάστες και μέσα σε λίγες ώρες τους έφεραν στο 6ο Σύνταγμα.


ΠΗΓΗ: SFEDONA.GR