28 Σεπ 2012

Κωνσταντόπουλος: Δεν υπάρχει λίστα!


«Αποσταθεροποιητικό, κανιβαλικό πανηγύρι και επικίνδυνο παιχνίδι σε βάρος της δημοκρατικής ομαλότητας» χαρακτήρισε την υπόθεση με τη φερόμενη λίστα του ΣΔΟΕ o Νίκος Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε, ότι δεν υπάρχει λίστα και γνωστοποίησε, ότι θα στείλει εξώδικο ζητώντας να του προσκομίσουν αντίγραφο του εγγράφου και να απαντήσουν, γιατί και πώς βρίσκεται εκεί το όνομά του, ποιος φτιάχνει αυτές τις λίστες και ποιος τις διακινεί.

«Ποιος είναι ο κ. Κουζουλός και τι δημοσιοποιεί ως λίστα του ΣΔΟΕ; Εχει κατάλογο, δημόσιο έγγραφο, το έχει φτιάξει μόνος του; Προσθέτουν και αφαιρούν ονόματα;», διερωτήθηκε ο κ. Κωνσταντόπουλος.


Όπως είπε χαρακτηριστικά «και στον τάφο να με βάλουν, θα βγω και θα τους κυνηγάω όλους αυτούς, που είναι υπόκοσμος».


Τόνισε, ότι είναι σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα και ότι θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.


 

«Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι όχι μόνο δεν έχω κάποια σχετική ενημέρωση, αλλά και ότι βεβαίως, δεν ελέγχομαι από οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία ή ελεγκτική αρχή» αναφέρει σε δήλωσή της η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζενμπεργκ, αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός της στη λίστα του ΣΔΟΕ.

«Καμία λάσπη δεν μπορεί να με αγγίξει και είναι αυτονόητο, ότι με κάθε νόμιμο τρόπο θα προστατέψω την προσωπικότητά μου».

Κατά την πρώην βουλευτή της ΝΔ, ωστόσο, «προκύπτουν εύλογα τα ερωτήματα, τόσο για το εάν η επίμαχη λίστα είναι πράγματι γνήσια, όσο και για το με ποιον τρόπο έγινε αντικείμενο διαρροής».

«Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ οφείλει άμεσα να δώσει δημόσια εξηγήσεις για την προκλητική σπίλωση και άδικη προσβολή πολιτικών προσώπων, τα οποία, μέσα σε αυτήν τη δραματική για τη χώρα μας συγκυρία, προσφέρονται ως βορά στη χειμαζόμενη και δικαιολογημένα αγανακτισμένη ελληνική κοινωνία», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η κ. Βόζενμπεργκ.


ΠΗΓΗ: epikaira.gr