17 Μαρ 2012

5 μόδιστροι βγάζουν σε δημοπρασία ρούχα υψηλής ραπτικής για τους άστεγους!


 Σε περιόδους κρίσης, όλοι έχουμε ανάγκη από μία χείρα βοηθείας και την αίσθηση πως κάποιος νοιάζεται για το καλό μας. Και μπορεί τον ρόλο του «καλού Σαμαρείτη» να τον έχει αναλάβει το κυβερνών κόμμα αυτή την περίοδο....
εντούτοις η πραγματική βοήθεια έρχεται για ακόμη μία φορά από ανθρώπους του θεάματος, ανθρώπους που δεν έχουν χαθεί μέσα στο υπερεκτιμημένο Εγώ τους.

Το λαμπρό παράδειγμα δίνουν 5 επώνυμοι: Ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Βασίλης Ζούλιας, η Χριστίνα Παππά με τη Τζο Τόγκου και οι Nikos & Takis.

Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπούν το σχέδιο μόδας και συνενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό. Έχοντας προσφέρει πολλά στον χώρο της μόδας, οι 5 σχεδιαστές βγάζουν σε δημοπρασία συλλογές ρούχων τους και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους άστεγους της Αθήνας.

Μία κίνηση αγάπης, άξια λόγου και επιβράβευσης. Αρωγός τους σε αυτήν την προσπάθεια ο Δήμος Αθηναίων, ενώ κεντρικό σύνθημα της πρωτοβουλίας τους «Η γνώση είναι δύναμη και η ισχύς εν τη ενώσει».

Η δράση τους για τους άστεγους της Αθήνας άρχισε ήδη από χθες Παρασκευή και θα συνεχισθεί το Σαββατοκύριακο από τις 12 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδυ στην οδό Πειραιώς 123.

Όσοι παρευρεθούν στο συγκεκριμένο bazaar, μπορούν επιπλέον να διαθέσουν τρόφιμα και είδη ρουχισμού, τα οποία θα δοθούν στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πως η προσφορά στον συνάνθρωπο που πάσχει πρέπει να γίνει πρωταρχικό μας μέλημα, προκειμένου να απαλλαγούμε από φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας. Ο έχων λοιπόν δύο χιτώνες, να δώσει τον ένα... Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται απλώς για έναν χιτώνα αλλά... ρούχα υψηλής ραπτικής!