14 Ιουλ 2011

Δυο ανακοινώσεις - φρένο στην απίστευτη "σπέκουλα"! Της Τζένης Σουκαρά


Σε σοβαρούς εσωτερικούς κλυδωνισμούς έχει εισέλθει η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου μετά την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρ. Μαλαπάνη.
Είχαμε σημειώσει πως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε απο τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και κυρίως τα υποννοούμενα...

που άφηναν οι "επικοινωνιακοί κύκλοι" που πρόσκεινται στην Περιφέρεια περί εμπλοκής του με επιχειρηματικά συμφέροντα προβλημάτισαν τους περιφερειακούς συμβούλους..
Η δήλωση του αντιπεφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε χαρακτηριστηκε απο πολλούς ως εχθρική κίνηση απέναντι στον Περιφερειάρχη ,αλλά εαν εμβαθύνουμε περισσότερο σε αυτήν και την διαβάσουμε ενδελεχώς θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε πως ήταν μια δήλωση που έδινε στην σωστή τους βάση ,όλες τις ηθικές ,πολιτικές και αυτοδιοικητικές προεκτάσεις της κατάστασης που αυτήν την στιγμή επικρατεί σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ακολούθησε η δήλωση του προέδρου του Π.Σ. Γιωργου Πουλοκέφαλου ,ο οποίος εμμένει κυρίως σε όλη αυτή την επιχείρηση λάσπης που επιδιώκεται τον τελευταίο καιρό στο πρόσωπο του παραιτηθέντος αντιπεριφερειάρχη ,καταλήγοντας στην δήλωση του με την λέξη "Ντροπή!"

Επειδή τελευταίως η επικοινωνιακή πολιτική "κάποιων"  στην Πελοπόννησο προσπαθεί να "κιμαδοποίησει" θέσεις ,πρόσωπα και υπολήψεις,τα παραπάνω είναι καμπανάκια κινδύνου.
Δεν μπορούν οι αιρετοί του Περιφερειακού συμβουλίου να δεχθούν και να υποκύψουν σε μια λογική που έχει να κάνει με τον συκοφαντικό διασυρμό των όποιων διαφωνούντων..
Αυτά δεν γίνονταν επι εποχής παντοκρατορίας σπουδαίων και σημαντικών υπουργών,στην παντοδυναμία της κομματοκρατίας.


Γι αυτόν τον λόγο ,χαρακτηρίζουμε σημαντικές και τις δυο παρεμβάσεις των κυρίων Δέδε και Πουλοκέφαλου ....Και σίγουρα προειδοποιητικές!

Νομίζω πως ο Περιφερειάρχης θα πρέπει φέρει νηνεμία στους κόλπους της Νέας Πελοποννήσου και να ακούσει κάποιες  ψύχραιμες φωνές που βρίσκονται δίπλα του  κι όχι εκείνες των λογής λογής ρεμβασιστών που έχουν πάρει τα τύμπανα πολέμου και ...διψούν τώρα  για αίμα και του χαιδεύουν μονίμως τα αυτιά !!!