25 Ιουλ 2011

Το πρώτο μάθημα στον Αλευρά!!Δεν αποφασίζεις μόνος !


Aπο πού θες να αρχίσω πατριώτη μου Πελοποννήσιε; 
Παρακολουθώ την συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου και ακούω την πρώτη τοποθέτηση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για την εκλογή του νέου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά..
Ο κος Αλευράς, πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, ήταν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη...
μια που ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Αργυράκης, παρόλο του ότι είχε την πρόθεση, όπως είπε, να θέσει υποψηφιότητα, δεν το έκανε αυτό με γνώμονα το συμφέρον του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος σημειώνοντας ωστόσο ότι "το πρόσωπο που θα επιλεγεί πρέπει να έχει τα στοιχεία που θα βγάλουν την παράταξη από την εσωστρέφεια".
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης λίγο πριν την διεξαγωγή της εκλογής του νέου Αντιπεριφερειάρχη αφού ευχαρίστησε τον κο Μαλαπάνη για την συνεισφορά του, χαρακτήρισε "υψηλού επιπέδου την συλλογικότητα που επέδειξαν τα μέλη του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος" με την επιλογή του Παναγιώτη Αλευρά ως μοναδικού υποψηφίου για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, τονίζοντας ότι "ακόμα μια φορά τα στελέχη του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος δείχνουν ξεκάθαρα σε όλους του συμπολίτες μας ότι μας χαρακτηρίζει η ικανότητα της υπέρβασης".

Κι εγώ η αδαής αναρωτιέμαι περαν του εκλογικού πειράματος,σε ποια άλλη υπέρβαση προέβη η Νέα Πελοπόννησος και δεν ενθυμούμαι!
Και εν πάση περιπτώση ποια υπέρβαση έκαναν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Μεσσηνίας για να εκλέξουν τον κύριο Αλευρά; Επειδή ο κ.Αργυράκης υποχώρησε βλέποντας πως τα κουκιά δεν βγαίνουν "υπερέβην εαυτόν"; 

Πάντως κ. Αλευρά το πήρατε το πρώτο σας μάθημα!!


Θα πρέπει ο Αντιπεριφερειάρχης να συζητά όλα τα θέματα με όλους του Περιφερειακούς Συμβούλους της Μεσσηνίας,είπε ο Τατούλης  ..Επι της ουσίας μετα τον όρθρο και κατόπιν του εσπερινού,ένα τηλέφωνο στην Νικολάκου απαραίτητο..Γιατί περι αυτού πρόκειται!