7 Απρ 2011

Ο Φάνης Κουρεμπές σχολιάζει το άρθρο του Γρηγόρη Κλαδούχου


Σχετικά με το σχόλιο του κου Γρηγόρη Κλαδούχου για την εκδήλωση του συλλόγου φυτωριούχων στο Ξυλόκαστρο.
 Κατ΄αρχήν θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι θετική η πρωτοβουλία του συλλόγου φυτωριούχων Κορινθίας να δημοσιοποιήσουν ένα σοβαρό θέμα όπως αυτό της πιστοποίησης πολλαπλασιαστικού υλικού. Οφείλω όμως να παρατηρήσω...
στο σχόλιο ότι απευθύνθηκαν σε περιφέρεια και κόμματα και ανταποκρίθηκε μόνο το ΚΚΕ, τα ακόλουθα:

Σαν μέλος της γραμματείας της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ν. Κορινθίας, μέλος του τμήματος αγροτικής πολιτικής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, μπορώ να δηλώσω ότι ουδέποτε απευθύνθηκε σε εμας κάποιος από τους διοργανωτές της εκδήλωσης για οποιοδήποτε θέμα.
Εδώ να σημειώσω ότι σε επίπεδο περιφέρειας Πελοποννήσου η Αγωνιστική Συσπείρωση Πελοποννήσου που στηρίχθηκε από το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ είναι η μόνη παράταξη η οποία στη σύσκεψη για τα αγροτικά,παρουσία του υπουργού ΥΠΑΑ&Τ κου Σκανδαλίδη κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση και για την "κορωνέικη", (η οποία και δημοσιεύθηκε και είναι στη διαθεση του κάθε ενδιαφερόμενου).

Επειδή όμως τυγχάνει να είμαι και μέλος του συλλόγου Γεωπόνων Ελευθέρων Επαγγελματιών του νομού μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ούτε με το σύλλογο μας ήρθαν σε επαφή οι φυτωριούχοι. Όπως δεν απευθύνθηκαν και στο σύλλογο γεωπόνων δημοσίων υπαλλήλων του νομού Κορινθίας.
 

Ούτε βέβαια κληθήκαμε στην εκδήλωση να δουμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε με άλλο τρόπο.
Ο καθένας μπορεί να καλεί και να συνομολεί με όποιον θεωρεί ότι μπορεί να τον βοηθήσει. Το πρόβλημα είναι όταν αυτό γίνεται σημείο δημιουργίας εντυπώσεων από τρίτους.

Παρόλα αυτά και σαν μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ αλλά και του συλλόγου γεωπόνων δηλώνω ότι είμαστε στη διάθεση τους για όποια βοήθεια χρειαστούν, πραγματικά.

                                          
                                                                                           ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ ΦΑΝΗΣ