7 Απρ 2011

Έκθεση Ομαδικής Ζωγραφικής -Αγιογραφίας - Φωτογραφίας - Ποίησης στο Λυσσίπειο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, στο φιλόξενο χώρο του Λυσίππειου Πνευματικού Κέντρου στην Κόρινθο, τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Ζωγραφικής – Φωτογραφίας – Αγιογραφίας – Ποίησης.
Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά με διοργανωτές τους Εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας. Φέτος, αρωγός στην προσπάθεια.. αυτή είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Υπηρεσιών, πολλοί Υπάλληλοι και πλήθος κόσμου που με ενθουσιασμό καταχειροκρότησαν τους διοργανωτές και ευχήθηκαν η έκθεση να γίνει πλέον θεσμός για το Νομό μας.


Την εκδήλωση προλόγισαν μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Απόστολος Παπαφωτίου ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς και την συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γεώργιου Δέδε. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Καθηγήτρια Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Β/θμιας Εκπ/σης κα Αριστέα Πελένη.
     

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ