14 Απρ 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-Γερουλάνος:Πρώτα το ΠΑΣΟΚ και μετά ο Τατούλης


Όταν στο jenny 's World αναρωτηθήκαμε χθες, μετά την σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη, εαν δημιουργείται το πολιτικό αντίβαρο του Πέτρου Τατούλη στην Πελοπόννησο, δεν κάναμε λάθος. 
Θεωρήσαμε πως αυτή η σύσκεψη στον τόπο και στον χρόνο που πραγματοποιήθηκε δρομολογούσε εξελίξεις και μάλιστα εκφράσαμε και τους προβληματισμούς μας...
για την πολιτκή διάσταση του γεγονότος αυτού.
Πολλοί έσπευσαν να δράσουν πυροσβεστικά,χαρακτηρίζοντας την σύσκεψη αυτή "άνευ ουσίας" και εξαιρετικά "υποβαθμισμένη", αφού δεν βρέθηκαν οι τρεις απο τους τέσσερις υπουργούς, που ήταν δικαιολογημένα απόντες ,επιδιώκοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις .
Και αναρωτηθήκαμε εαν ήταν πολιτικά σωστή αυτή  η επικοινωνιακή απαξίωση της πλειοψηφίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ  της Πελοποννήσου που παρευρέθηκαν  και ενός υπουργού,τεσσάρων εκλεγμένων αντιπεριφερειαρχών ,του γγ γραμματέα αποκεντρωμένης διοικησης και πλειάδας κομματικών στελεχων..

 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ !!

Η απάντηση ήρθε το μεσημέρι με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου, που εμμέσως πλην σαφώς δηλώνει πως στηρίζει την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου (προφανώς με ταγό τον Πέτρο Τατούλη ) αλλά ταυτοχρόνως ελέγχει ,βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κι έχει λόγο. Εαν κάποιος διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση ,το μήνυμα είναι ακριβώς αυτό!

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 
Κι έρχεται και η δεύτερη απάντηση απόψε που επιβεβαιώνει τα παραπάνω!
Γνωστοποιήθηκε απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου  το μεσημέρι, η επίσκεψη του υπουργού Πολιτισμού και τουρισμού Παύλου Γερουλάνου στην Τρίπολη την Μεγάλη Δευτέρα .
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του jenny's World, ο υπουργός μαζί με τους διευθυντές του υπουργείου του, πριν δει τον Περιφερειάρχη ,θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ  στην Τρίπολη ,στην οποία θα μετέχουν οι τέσσερις αντιπεριφερειάρχες ,ο γγ αποκεντρωμένης διοικησης ,ο γραμματέας της ΠΕ ΠΑΣΟΚ και οι γραμματείς των ΝΕ.
Η είδηση πιστοποιεί απολύτως πως αυτά που συμφωνήθηκαν χθες το βράδυ μπήκαν ήδη σε εφαρμογή ..