29 Ιαν 2011

Ο Τράγκας έξαλλος με το Σκάι για την επανάσταση του 1821!


«1821»: η σειρά του Σκάϊ για την Ελληνική Επανάσταση, που προβάλλεται κάθε Τρίτη.

«2011»: ο Γιώργος Τράγκας βλέπει την εκπομπή και μέσα από το ραδιόφωνο του Real FM ξεσπά κατά πάντων και κυρίως κατά των συντελεστών της σειράς του Σκάι!

Με φωνή που κόντευε να σπάσει τα...
μικρόφωνα, έξαλλος και εκτός εαυτού, χτυπώντας τα χέρια στο τραπέζι, άρχισε να στηλιτεύει τον τρόπο που παρουσίαζε η εκπομπή ότι ζούσαν οι Έλληνες επί Τουρκοκρατίας.

«Μαθαίνουμε τώρα, σε εκπομπή που αναφέρεται στο 1821, ότι είναι αστείο πως περιμέναμε 400 χρόνια να απελευθερωθούμε. Ότι τα τεφτέρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δείχνουν ότι τα 400 χρόνια σκλαβιάς δεν ήταν σκλαβιά, ήταν ευημερία, υπήρχε ανεξιθρησκία και όλα τα ωραία, τουλάχιστον για τους 3 πρώτους αιώνες» είπε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του με το γνωστό ύφος που προμηνύει εκρηκτική συνέχεια.!

«Δε θέλαμε λοιπόν να απελευθερωθούμε 400 χρόνια. Κάτι μας έπιασε στο τέλος! Καλά τα λέει ο κ. Βερεμής. Μα τι μας έπιασε και γκρεμίσαμε τέτοια ευημερία, τέτοια αρμονία, τέτοια ανάπτυξη;» σημείωσε ειρωνικά στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος.

Από 'κει και πέρα, άρχισε το one-man show του Γιώργου Τράγκα: «Γ*** τη μου! Γ*** την προπαγάνδα μου και όσα μάθαινα 60 χρόνια! Γιατί με αφήσατε ρε 60 χρόνια να είμαι στο σκοτάδι; 61 χρονών είμαι, ρε, και δε μου είπε κανείς τίποτα τόσο καιρό; Περνάγαμε καλά με τους Τούρκους ρε!» φώναζε ο Γιώργος Τράγκας! «Ρε αλήτες! Με αφήσατε στο σκοτάδι 60 χρόνια! Πέρναγα καλά και έγινα ελεύθερος ρε! Γιατί;;;;»!

Όσοι μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, άκουσαν το Γιώργο Τράγκα στη συνέχεια να τα.. χώνει άγρια.  «Ρε, που πάμε ως χώρα; Που πάμε άμα 400 χρόνια σκλαβιάς τα λέμε ευημερία, ρε; Γ***στε τα όλα! Σβήστε τη θρησκεία, σβήστε την ιστορία, σβήστε όλα τα εθνικά χαρακτηριστικά. Η σκλαβιά ήταν ευημερία, θέλαμε άλλα 400 χρόνια, από λάθος κάναμε επανάσταση» συνέχισε ο δημοσιογράφος έξαλλος.

«Δε μασάει η κατσίκα ταραμά, ρε. Θα τα βρείτε μπροστά σας ρε από τη νέα γενιά» είπε ο Γιώργος Τράγκας και συνέχισε οργισμένος: «Γ*** την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γ***σω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μ***τσο» είπε και συμπλήρωσε μετά από ένα μικρό κενό: «Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827».

«Που να ξέρανε ρε αυτοί που έχυσαν το αίμα τους ότι θα έφθαναν να πούνε κάποιοι ότι η σκλαβιά ήταν ευτυχία» είπε ο Γιώργος Τράγκας αποχαιρετώντας τους ακροατές του.

ΠΗΓΗ: madata.gr