23 Σεπ 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2010


Με μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών και επισήμων έγιναν χθες Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της 2ης πανελλήνιας γενικής έκθεσης Κορινθία 2010 στην Κόρινθο που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας .

Με παρόντες τον σεβ. μητροπολίτη Κορίνθου κκ Διονύσιο, τον υπουργό αναπληρωτή εθνικής άμυνας κο  Πάνο  Μπεγλίτη , τον υφυπουργό  οικονομίας ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας κ. Ντίνο Ρόβλια , τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Σταύρο Δήμα , τον γενικό γραμματέα κ. Ανδρέα  Λυκουρέντζο , τον πρόεδρο της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων κ. Γιώργο Κασιμάτη , βουλευτές , νομάρχες , δημάρχους, πρόεδρους Επιμελητηρίων ,εκπροσώπους των στρατιωτικών  και δικαστικών αρχών,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Νανόπουλος αναφέρθηκε στην δυναμική των επιχειρήσεων –εκθετών και στην γενικότερη οικονομική κατάσταση της περιοχής .

Με 170 εκθέτες από την Πελοπόννησο, Αττική, Θεσσαλονίκη, Αιτωλοακαρνανία , Καρδίτσα και  Καστοριά  προβάλλονται στην έκθεση τρόφιμα, ποτά, δομικά υλικά , οικιακός εξοπλισμός , αγροτικά μηχανήματα , βιομηχανικά προϊόντα , είδη λαϊκής τέχνης , τηλεπικοινωνίες , υπηρεσίες εκπαίδευσης και υγείας κλπ.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και είναι ανοικτή Τετάρτη, Πέμπτη Παρασκευή από 5μμ – 10μμ και το Σαββατοκύριακο 10πμ – 10μμ.
Η έκθεση διεξάγεται στο 5ο χμ της ΠΕΟ Κορίνθου Πατρών ( έξοδος Αρχαίας Κορίνθου στον αυτοκινητόδρομο ) όπου λειτουργούσε το εργοστάσιο Σωληνουργεία Κορίνθου και υπάρχει δωρεάν  χώρος στάθμευσης .

Έχουν προγραμματιστεί σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις καθημερινά  .
Οι διοργανωτές περιμένουν η προσέλευση να  ξεπεράσει τον περσινό αριθμό επισκεπτών που ήταν 22.000.

Για περισσότερες πληροφορίες www.korinthiacc.gr .