23 Σεπ 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, σας καλούμε να συμμετέχετε στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταλόγου Επιχειρήσεων του Δήμου Ξυλοκάστρου για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων σας και την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών ή των επισκεπτών του Δήμου μας.

Θα δημιουργηθεί στην ΝΕΑ ιστοσελίδα του Δήμου, ηλεκτρονικός κατάλογος των επιχειρήσεων κατηγοριοποιημένος τόσο ανά κατηγορία των επιχειρήσεων όσο και γεωγραφικά ανά τοπικό διαμέρισμα. Επίσης θα υποστηρίζεται δυνατότητα αναζήτησης με βάση λέξεις - κλειδιά.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
Τα στοιχεία που επιθυμούμε να αποσταλούν ηλεκτρονικά με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου info@xylokastro.gov.gr με θέμα «Ηλεκτρονικός Κατάλογος Επιχειρήσεων» είναι τα ακόλουθα:
·         Όνομα Επιχείρησης.
·         Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη.
·         Λογότυπο (επιθυμητή διάσταση 250x170 pixels)
·         Κατηγορία που ανήκει (π.χ. ξενοδοχείο, καφετέρια, είδη ένδυσης, σχολές οδηγών, φροντιστήρια, είδη λιανικού εμπορίου,super market, εστιατόριο κλπ.)
·         Μικρή περιγραφή ή κείμενο παρουσίασης.
·         Εικόνα ή εικόνες.
·         Διεύθυνση.
·         Τηλέφωνα και ΦΑΞ
·         Email
·         Ιστοσελίδα (website).
Σε περίπτωση που τα στοιχεία δεν μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά υπάρχει δυνατότητα να δοθούν σε έντυπη μορφή στην γραμματεία του Δήμου.
Σας περιμένουμε για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας.
                                                                                                                                                23-09-2010