7 Νοε 2010

Καταιγιστικός Ολυμπιακός

   
    Με μεγάλο πρωταγωνιστή και κορυφαίο Κέβιν Μιραλάς, που πραγματοποίησε ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός διέσυρε 5-0 τον Πανιώνιο και επιστρέφοντας στις νίκες, εδραίωσε την θέση στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μετά από ένα κακό μισάωρο, όπου οι κυανέρυθροι εκμεταλλεύτηκαν....
τις απουσίες των γηπεδούχων στο κέντρο, ο βέλγος κούρδισε την μηχανή των ερυθρολεύκων και σημειώνοντας δύο τέρματα, τους οδήγησε σε μία εύκολη νίκη. Τοροσίδης, Πάντλειτς και Ριέρα ήταν οι υπόλοιποι σκόρερ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος, που μετά το 2-0 παραδόθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων, φαίνεται πως έμεινε στην καλή του εμφάνιση επί της ΑΕΚ και παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνσιτικής, 

SKODA Ξάνθη-Ηρακλής 2-2

Μπορούσαν να ήταν και χειρότερα τα πράγματα για την Ξάνθη… Οι Ακρίτες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, αλλά το μόνο που πέτυχαν, ήταν να πάρουν -μετά κόπων και βασάνων- έναν πόντο από το ματς με τον Ηρακλή (2-2) στα Πηγάδια.

Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός 0-2

Μία ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία προσέφεραν οι παίκτες του Πανσερραϊκού στους… δώδεκα οπαδούς τους, οι οποίοι, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής, βρέθηκαν στο πλευρό τους, στις εξέδρες του γηπέδου του Αστέρα στην Τρίπολη. Τα «λιοντάρια», αν και αγωνίστηκαν από το 49’ με δέκα παίκτες, επικράτησαν 2-0 στην έδρα της ομάδας της Πελοποννήσου.

Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-0

Έπιασε από το… λαιμό την -σε κατάσταση πολιορκίας- Κέρκυρα, αλλά μία ολόκληρη ώρα δεν μπορούσε, όχι να σκοράρει, αλλά ούτε φάση να δημιουργήσει. Στο 61', όμως, ο… εκπορθητής, Ηλίας Σολάκης, έπειτα από μία φανταστική σέντρα του Ούμπιντες, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με εξαιρετικό πλασέ έδωσε μία σπουδαία νίκη (1-0) στον Ολυμπιακό Βόλου. Την πρώτη του, μάλιστα, απέναντι στους Φαίακες στη θεσσαλική πόλη!